Roman Pearce
| Tárgy: Roman Pearce Szomb. 13 Júl. 2013, 11:50 | |
|
Roman Pearce *
| 25. Törvényen kívüliek. Tyrese Gibson. |
STUFFS AND THINGS. HI SWEETHEART, MY NAME IS... Roman Pearce I WAS BORN... ~1988. július 7, Barstow; California. I LIKE... O’Conner, autók, tuning, zene, humor I DON'T LIKE... O’Conner, fakabátok, ha le vagyok követve, múlt MY CAR IS A(N)... Egy fekete ’67-es Chevy Impala HEY! LOOK... I'TS ME. Afroamerikai, kb 180-185 centi magas, sportos testalkatú, versenysúlyban lévő férfi. Haját borotválja, kopasz, de ő így érzi jól magát. Szemei sötét barnák. Fizikai kondíciója remek, ha kell, simán lehagyja a tohonya zsernyákokat. Öltözködése mindig a tartózkodási helynek megfelelő, általában egy ujjatlan, vagy rövidujjú kockás ing, egy kényelmes nadrág, farmer, amiben könnyű mozogni, és sport cipő. Ezt leszámítva nem igazán kedveli a puccos, kiöltözős bulikat, embereket, és hiába tartják ágról szakadtnak, akkor sem venne fel öltönyt, de még csak ahhoz hasonlatos dolgot sem. QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS... Ha meg kéne fogalmazni, hogy milyen is ő, a legegyszerűbben három szóval lehetne leírni: nagyra nőtt gyerek. De komolyan. Nagyon ritkán képes bármit is komolyan venni, és mindenből viccet és versengést csinál. Viszont, ha nagyon akar, és a helyzet megköveteli, képes megemberelni magát, és komolyan venni a dolgokat. A barátai fontosak a számára, bár ezt szóban sosem fejezné ki a másik félnek, tetteivel minding bizonyítja ezen állítás igazát. Határtalan jó kedve sokszor ragad át másokra, aki viszont vele szembe megy, annak inkább idegesítő, semmint vicces. Azt is lehetne mondani, hogy ő a csapat bohóca, és neki ez így tetszik, ő így érzi jól magát. YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY! Jesszusom, tesó, honnan kéne kezdenem? Na jó, vágjunk bele. Még gyerekként Barstow-ban éltem. Nem voltunk nagyon eleresztve, de nem is érdekelt a dolog, még gyerekek voltunk. Ott nőttem fel, és ismertem meg a legjobb haveromat, Brian-t. Mármint akkor még a legjobb haverom volt. Sülve-főve együtt lógtunk, és olyanok lettünk egymásnak, mint a testvérek. Bár ez a szitu elég abszurd lett volna, tekintve, hogy én tejcsoki, ő meg fehércsoki. A lényeg, hogy a sulik után elváltak útjaink egy időre, O’Conner a rendőrtiszti sulira ment, én pedig lassan, de biztosan zülleni kezdtem, és rossz társaságba keveredtem. Legközelebb egy garázsban találkoztunk Brian-nel, a bibi az egészben csak az volt, hogy gondolkodás nélkül feldobott, és a nyolc lopott verda bizony elég nyomós bizonyítéknak számít szinte bármelyik bíróságon. Úgy sitteltek le, hogy pislogni nem volt időm. A hűvösön volt időm elgondolkodni mindenen. Az biztos, hogy O’Conner nem fogja megúszni ezt egy szó nélkül. Ennyit jelentett a barátságunk? Néhány évvel később szabadultam feltételesen, de házi őrizetbe vettek, így volt a legegyszerűbb. Na meg úgy, hogy olyan házat választottam, amit könnyű mozgatni. Egy lakókocsiban éltem, és az államokat jártam, de tudtam, hogy pénzt kell szereznem. Roncsderbi versenyeken kezdtem részt venni a saját magam összetákolt járgánnyal, és viszonylag rövid idő alatt komoly hírnévre tettem szert az „iparban”. Na igen, és ennyi volt a szabadságomnak. A pubi visszatért, és már nem volt zsaru. Ezen muszáj voltam nevetni, a történet roppant ironikusnak hatott. Beszervezett egy melóra. Azt mondta, ha megcsináljuk, nincs több nyomkövető, és nincs priusz sem. Azért egy Toyotának örültem volna, de a rendszerből való törlés egyrészt túl kecsegtető volt, másrészt túl szép, hogy igaz legyen. Kétkedve tanakodtam a dolgon, de egyszer élünk alapon, miért ne? A lényeg, hogy valami nagymenő fazont kellett lebuktatni, de a zserkáknak eddig még nem sikerült, és kell két ember, aki sofőrként funkcionál majd a fickónál. Ezek lettünk volna mi, Brian-nel. A rendőrség nem sz@rral gurigázott, egy Evo-t és egy Spyder-t toltak a hátsónk alá, bár mint utóbb kiderült, előtte jól bedrótozták, hogy még véletlenül se tudjunk elmenni. Jimmy-nek nem kis melóba, és még több időbe telt, mire ki tudta halászni a poloskákat a motorház alól. Rohadt bogarak. A meló megvolt, és elkapták Veron-t. Ahogy O’Conner megígérte, a priuszomat törölték, és nem volt többé házi őrizet sem. A lopott pénz, amit Veron sikkasztott nem került mind letétbe a policokhoz. Szemfüles gyerek módjára, szépen kipakoltam nem kis összeget, és ez épp elég, hogy Tej felvirágoztassa a műhelyét, és én is elkezdjek élni. Alig pár évvel később Brian ismét felkeresett, tudtam, hogy miről van szó, de féltem előre, hogy ez is hasonlóan húzós lesz, mint az előző volt. Tévedtem. Ez sokkal rosszabb, mint az előző volt. Nem részletezem, de azért végig száguldozni Rio utcáin egy széffel magad mögött. Na ez azért még nekem is meredek. De a lényeg, hogy a meló jól zárult. Mindenki boldog, a zsaruk, még Luke is lekopott rólunk, a pénz pedig a mienk lett. Ja, annak a benga állatnak is átcsesztük a fejét. Nem volt egyszerű, és a végén be kellett iktatni egy huszár vágást, ami nem volt az eredeti tervben, de bejött. Merj kockáztatni!
| |
| |
|
Letty Ortiz
Posts : 38 Residence : { Los Angeles } Age : 34 I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }
| Tárgy: Re: Roman Pearce Szomb. 13 Júl. 2013, 12:16 | |
|
Azt hiszem Roman most kapta meg a tökéletes usert. A előtörid olvasása közben többször is akaratlanul elmosolyodtam, ahogy visszaköszönt benne Roman jelleme és stílusa. Részletes volt és benn volt a lényeg. Hogy a bánatba ne lennél hát elfogadva?! Az avatarfoglalást el ne felejtsd, aztán pedig irány játék! | |
|