• Halálos iramban FRPG •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Laurent Delacroix 2n6bygh Laurent Delacroix 28u5k5g Laurent Delacroix 2j4t2yh
Laurent Delacroix F26cn8 Laurent Delacroix 2vt1pp0 Laurent Delacroix 11skqbn
Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A> Laurent Delacroix A>
LETTY ORTIZ
ProfilPM

JAQUELINE DOMINGUEZ
ProfilPM
» Love Bites
Laurent Delacroix EmptyHétf. 05 Jan. 2015, 09:30 by Vendég

» REIGN FRPG
Laurent Delacroix EmptyVas. 28 Szept. 2014, 01:57 by Vendég

» Jövő 50 árnyalata
Laurent Delacroix EmptyPént. 15 Aug. 2014, 10:14 by Vendég

» Charmedfrpg
Laurent Delacroix EmptySzomb. 05 Júl. 2014, 03:07 by Vendég

» MIRACULOUS CREATURES RPG
Laurent Delacroix EmptyKedd 10 Jún. 2014, 04:35 by Vendég

» Vamp-Diaries
Laurent Delacroix EmptySzomb. 15 Márc. 2014, 08:13 by Vendég

» Játékostárskereső
Laurent Delacroix EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:45 by Sean Holmes

» Adam vs. Brian
Laurent Delacroix EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:21 by James Adam Cooper

» Trouble Life
Laurent Delacroix EmptyVas. 09 Feb. 2014, 21:13 by Vendég

Laurent Delacroix EmptyVas. 02 Feb. 2014, 02:24 by Candice Clayton

» Theoriginalsfrpg
Laurent Delacroix EmptySzomb. 14 Dec. 2013, 00:58 by Vendég

» Brian O'conner - The Outlaw
Laurent Delacroix EmptyPént. 13 Dec. 2013, 04:06 by Letty Ortiz

Claire Delacroix
Laurent Delacroix Vote_lcapLaurent Delacroix Voting_barLaurent Delacroix Vote_rcap 
Rosetta Phoenix
Laurent Delacroix Vote_lcapLaurent Delacroix Voting_barLaurent Delacroix Vote_rcap 
Laurent Delacroix
Tero Lahti
Admin
Ian Shaw
Letty Ortiz
Lucille Wise
Kate Donelly
Tia Duvall
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!

Laurent Delacroix

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Laurent Delacroix

Laurent Delacroix

Residence : Los Angeles
I have a(n) : Ferrari 458 Spider

Laurent Delacroix Empty
TémanyitásTárgy: Laurent Delacroix   Laurent Delacroix EmptyHétf. 22 Júl. 2013, 22:43

Laurent Delacroix *
24 év. TÖRVÉNYEN KÍVÜLI. CAM GIGANDET.

STUFFS AND THINGS.

HI SWEETHEART, MY NAME IS...

Laurent Delacroix.

I WAS BORN...

Párizs, 1989. július 18..

I LIKE...

-kocsikat
-csajokat
-nyarat
-bulikat

I DON'T LIKE...

-hideget
-punnyadást
-gyíkokat
-mogorva embereket

MY CAR IS A(N)...

Tűzpiros Ferrari 458 Spider

HEY! LOOK... I'TS ME.

Nézz rám! Most komolyan! Nézz rám! Én vagyok az a srác, aki szívesen néz tükörbe. A csajok álma vagyok. Szőke haj, kék szem és francia származás. Kell ennél több? Aligha! Izmos vagyok és nem a szél hordta össze. A lényeg a lényeg, hogy egy magas, jóképű, laza srác vagyok. Mit tagadjam? Igaz! A ruhákban a lazább stílust kedvelem. Felkapok valami pólót, amiben látszik a jó kis kigyúrt testem, meg mondjuk egy farmert tornacsukával és már készen is vagyok. És ami a legfontosabb: "sztármosoly, baby!"

QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS...

Egy igazi partyface vagyok. Imádok bulizni és haverkodni. Óóó!!! És csajozni is szeretek! De ezzel a külsővel, apám!? Hogyne menne! Ez a kedvenc hobbim. Nagyon kiborító és önimádó vagyok. Nem gondolnád, mi!? Pedig én vagyok a társaság központja. Azért tudok nagyon kitartó és jófej lenni. Imádom a száguldást és a pörgést. Mellettem nem lehet unatkozni. A punnyadás az ellenségem. Jaaa!!! És azt mondtam már, hogy rohadt nagy a pofám? Hát most szólok! Sokszor rámjön az öt perc és akkor kötekszem mindenkivel. Hát bocs, ilyen vagyok.

YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY!

Kíváncsi vagy az életemre? Ez hízelgő öregem! Ha tényleg érdekel, akkor mesélek! Oké, már kezdem is. 1989 nyarán láttam meg a napvilágot a francia fővárosban, Párizsban. Kívülről az a város fényűző és csodálatos. De Párizs nemcsak a csillogásról szól. Apám nagyon jó sofőr volt. Nagyon sokat versenyzett néha pénzért, néha kocsikért. Ő volt a példaképem. De amit soha nem értettem az az, hogy mi a tökömnek kell este kocsikázni?! Egészen mostanáig. De még ne haladjunk annyira előre. Csak türelmesen hallgasd végig a sztorimat. Mindjárt folytatom… hol is. Á! Megvan! Egy verseny alkalmával balesetet szenvedett és meghalt. Azonnal. Anyám ezután megfogott és Los Angeles-be költöztünk. Összejött valami csávóval és egész jól éltünk. Legalábbis akkor úgy tűnt. 6 voltam mikor megszületettet a húgom. Anyánk kinézetét örökölte. Édes kiscsaj. Aranyszőke haja és gyönyörű kék szemei vannak. Minden jól ment. Olyanok voltunk, mint egy átlagos család. Átlagos gondokkal. De boldogok voltunk. De amikor a tesóm 14 lett, az anyám az új pasijával karöltve eldöntötte, hogy lelép és elmegy Európába. De persze mi a tervükbe nem fértünk be. Így itt hagytak minket a szarban. Szép kis családanya az ilyen. Ráadásul a tesómnak az apja is megpattant. Szóval ketten maradtunk. Először tök király volt, hogy nincsenek szülők és szabályok sem. Mentek a nagy bulik ezerrel. De aztán egy-két hét után tudatosult bennem, hogy itt hagytak egy 14 éves csajjal. Felelős voltam valakiért. Ami pedig nem az erősségem. Magamról sem tudtam volna gondoskodni. Nem dolgoztam, szóval muszáj volt munkát találnom. Mivel a kishúgom számít rám és nem hagyhatom cserben. Hisz imádom Claire-t és nem tudnék neki ártani. Így elkezdtem egy putri helyen dolgozni. Egy étterem mosdójában takarítottam a WC-ket és este pedig egy bárban voltam pultos. Aztán hallottam, hogy esténként illegálisan ugyan, de lehet versenyezni pénzért vagy kocsikért. Már értettem, hogy mit csinált az apám. Nem tudott volna másképpen eltartani, így autóversenyeken vett részt. 20 évesen úgy sem kaptam volna sehol jobb melót, így rácsörögtem egy haveromra. Egy autóműhelyben melózott. Így könnyen szereztem kocsit és elindultam az első versenyemen. Csak az lebegett a szemem előtt, hogy megnyerjem és akkor lesz egy kis pénzünk. Tövig nyomtam a gázt és megnyertem. Nagyon élveztem a száguldást és azt a hangulatot, amikor a csajok szurkolnak neked egy szál bikiniben. Nincs annál jobb érzés. Sorra nyertem a versenyeket, hogy a húgom tudjon tanulni. De 16 volt, amikor közölte, hogy ő nem fog tanulni, hanem versenyzik, mint én. El kell ismernem, hogy jól vezet a csaj, de attól még csak 16. Szóval, ha nem is akar tanulni, csak otthon ülhet. De ő nem az a típus, aki csak úgy beletörődik az ilyenekbe. Nagyon hasonlít rám így a kocsikon és a flörtölésen kívül senki és semmi nem érdekli. Már 18 éves és egyre inkább követeli, hogy nyerjek neki egy kocsit, amivel versenyezhet. A kocsija már megvan, mivel kikönyörögte magának. Az egyik versenyen meglátott egy szürke Mercedes Clk-t. De azt, hogy versenyezzen, továbbra sem engedem meg. Én viszont rendszeres vendége vagyok az efféle összejöveteleknek. Amikor nem a versenyeken vagyok, bulizok vagy csajozok. Számomra ez a három opció létezik. Azóta is élem a „törvényen kívüliek” csodálatos életét. És nekem ez így nagyon jó! Remélem mindent megtudtál, amire kíváncsi voltál. Te is szeretnél ilyen raj életet mi? De ez csak nekem jár!

MADE BY SERENA.
Vissza az elejére Go down
Letty Ortiz

Letty Ortiz

Residence : { Los Angeles }
I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }

Laurent Delacroix Empty
TémanyitásTárgy: Re: Laurent Delacroix   Laurent Delacroix EmptyCsüt. 25 Júl. 2013, 05:10

Laurent Delacroix Ip9ijp

Kedves Laurent, üdv köztünk!
Tetszik az életstílusod. Semmit nem veszel annyira komolyan, hogy keresztbe tegyen neked, mindemellett tisztában vagy,mekkora felelősség a fiatalabb testvért óvni és terelgetni az életben. Le a kalappal előtted.
Egy árva kötözködő szavam sincs, tessék gyorsan avatart foglalni, és onnantól már tiéd a pálya, tessék játszani!

Vissza az elejére Go down
https://fastandfurious.hungarianforum.com/

Laurent Delacroix
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Claire Delacroix
» Laurent&Claire ~ Ohh...Are you here?
» Lucille & Laurent - Belvárosi bár
» Spencer& Laurent-Caffe
» Claire & Laurent's apartment

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• Halálos iramban FRPG • :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek :: Törvényen kívüliek-
Ugrás: