• Halálos iramban FRPG •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. 2n6bygh Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. 28u5k5g Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. 2j4t2yh
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. F26cn8 Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. 2vt1pp0 Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. 11skqbn
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A> Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. A>
LETTY ORTIZ
ProfilPM

JAQUELINE DOMINGUEZ
ProfilPM
» Love Bites
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyHétf. 05 Jan. 2015, 09:30 by Vendég

» REIGN FRPG
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyVas. 28 Szept. 2014, 01:57 by Vendég

» Jövő 50 árnyalata
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyPént. 15 Aug. 2014, 10:14 by Vendég

» Charmedfrpg
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptySzomb. 05 Júl. 2014, 03:07 by Vendég

» MIRACULOUS CREATURES RPG
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyKedd 10 Jún. 2014, 04:35 by Vendég

» Vamp-Diaries
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptySzomb. 15 Márc. 2014, 08:13 by Vendég

» Játékostárskereső
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:45 by Sean Holmes

» Adam vs. Brian
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:21 by James Adam Cooper

» Trouble Life
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyVas. 09 Feb. 2014, 21:13 by Vendég

Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyVas. 02 Feb. 2014, 02:24 by Candice Clayton

» Theoriginalsfrpg
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptySzomb. 14 Dec. 2013, 00:58 by Vendég

» Brian O'conner - The Outlaw
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyPént. 13 Dec. 2013, 04:06 by Letty Ortiz

Claire Delacroix
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Vote_lcapTia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Voting_barTia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Vote_rcap 
Rosetta Phoenix
Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Vote_lcapTia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Voting_barTia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Vote_rcap 
Laurent Delacroix
Tero Lahti
Admin
Ian Shaw
Letty Ortiz
Lucille Wise
Kate Donelly
Tia Duvall
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!

Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Rosetta Phoenix

Rosetta Phoenix

Residence : Ian Shaw nyomában
I have a(n) : Audi

Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Empty
TémanyitásTárgy: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyKedd 23 Júl. 2013, 02:54

Megelehetősen meleg éjszaka volt a mai. Persze korántsem annyira forró, mint amennyire a nappalok tudnak lenni a betondzsungelben. Már egy ideje Los Angelesben tartózkodtam, hogy megtaláljam és kivégezzem az áldozatomat, akinek nem kis vérdíj van a fején.
Ez a pénz pedig csak rám vár, nem adom senkinek és nem osztozom. Ehhez meglehetősen aljas módszerekhez folyamodtam. De nem számít. A bűntudatomat már réges rég elvesztettem valahol. A számító nőszemélyt pedig senki nyomora sem érdekli.
A ma este sem volt kivétel az illegális autóversenyek megrendezése alól. Így hát hol múlathattam volna máshol az időt, mint a kocsik közt. Szeretem nézni ezeket a versenyeket, úgy feldobják a hangulatomat. Meg a jó kocsik! Azokkal mindig el lehet kápráztatni. Pár mutatós darab, én pedig már olvadozom is a látványtól. Pont, ahogy ma is.
Mindenki felsorakozik a kocsijával a rajthoz, megegyeznek valami tétben és már pörögnek is a motorok. A jobbik pedig a célba ér.
Rengetegen kíváncsiak egy-egy ilyen futamra, még ha ők maguk nem is versenyeznek. Egészen fiatalok is vannak, lányok, fiúk, stb.
De ma megjelent az ünneprontó népség. A rendőrség. Villogtatva robbantak be a helyszínre, én pedig már szálltam is be a kocsimba.
Aztán mikor épp indultam volna, majdnem elcsaptam egy kiscsajt. Te jó ég!
-Pattanj be! -húztam le az ablakot és szóltam ki neki. Megvártam míg így tesz és már hajtottam is tovább.
Vissza az elejére Go down
Tia Duvall

Tia Duvall

Residence : Los Angeles
I have a(n) : Maserati Granturismo

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyKedd 23 Júl. 2013, 06:29

Rosetta & Tia

A kocsim úgy döntött teljesen megadja magát, ezért Cameron műhelyéből hoztam el az egyetlen olyan autót, amiért már senki nem ment. Igazi csotrogány, amit alig bírtam beindítani és féltem, hogy rövid úton megadja magát. Elkecmeregtem a verseny helyszínéig, de egy távolabbi utcában álltam meg, nem akartam, hogy valaki játékszernek nézze a kocsit és összetörje. Nem sokat rontott volna rajta, de nem akarta  a legjobb barátomnak egy még tropább járgányt visszavinni, ezért maradtam ennél a megoldásnál.
Érdeklődve figyeltem a kialakuló versenyt. Magamban nevetnem kellett azon, hogy senki nem tudta én is versenyző vagyok, ráadásul...egész tehetséges. Fájt a szívem, hogy ma nem ülhetek volán mögé, mint gyorsuló. Csodálattal néztem, ahogy a kocsik felsorakoznak majd...szirénák. Az emlékezetembe gyorsan belehasított a nem régi esemény, mikor is elkaptak a zsaruk. Szinte azonnal rohanni kezdtem, de a tömeg bekebelezett, az útra sodródtam, és egy autós majdnem elcsapott. Szerencsére mindketten elég észnél voltunk, és ahogy szólt, pattanjak be, gyorsan így is tettem. Tulajdonképpen hülyeség ismeretlenek kocsijába beszállni, de minden variáció jobban tetszett annál, hogy ismét a hűvösön kössek ki addig, amíg le nem teszik értem az óvadékot.
Akárki is a szőkeség, mindenképpen megérdemel egy kis köszönetet, mivel amilyen mázlim van mostanság biztosan ismét Holmes irodájában kötöttem volna ki, amit senki nem akarhat.
-Köszi! -pillantottam rá, majd némán élveztem a sebességet. Őszintén nem néztem volna ki egy ilyen csajból, hogy így vezet, de a magam példájából kiindulva, sosem ítélkezem külső alapján, és azt hiszem így a legjobb mindenkinek.
-Tia vagyok. -mutatkoztam be, ha már egyszer "megmentett".

Rosetta Phoenix

Rosetta Phoenix

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyKedd 23 Júl. 2013, 21:11

A remek kis versenymustrámból elég csúfos menekülés lett. A rendőrség valahonnét fülést kaphatott az illegális versenyről és már jöttek is rendet tenni ezek a túlbuzgó fickók. Nem kellett nagy tudomány ahhoz, hogy valaki feldobja az egész bandát, hisz a kocsik hangja, a tömeg és a hangos zene már a környékbelieknek rögtön a tudtára adta, hogy itt bizony nem egy autóstalálkozó készül. Vagy legalábbis nem a legális fajta.
Gyorsan a kocsimba ugrottam és már itt is hagytam volna ezt a helyet, ha nem keveredett volna elém egy lány. Persze nem az ő hibája volt, ilyenkor a tömeg se nem lát és se nem hall. Bárkit képesek elsöpörni, hogy a saját bőrüket mentsék.
Felajánlottam neki, hogy szálljon be. Azért vannak autó imádó bajtársak, akik felkarolják a szorult helyzetben lévőket. Hát úgy tűnik, hogy ma én is ilyen vagyok.
-Ugyan nincsmit. Ha itt hagylak, nem hiszem hogy megúsztad volna egy kis ejnye-bejnyével. -pillantottam a lányra, majd ismét az útra. Nagyon fiatalnak tűnt, szerintem még nincs is 20 éves.
Bemutatkozott az udvariasság kedvéért, így én is így tettem.
-Rose... -árultam el én is a nevemet.
-Látom téged is vonz a száguldás. Korán kezded... -jegyeztem meg egy mosoly kíséretében. Ilyen fiatal csajszi és autóversenyekre jár. Azért ez ritka dolog. Oké, én sem úgy nézek ki, mint aki erre bukik, de ha azt vesszük, hogy fejvadász vagyok másodállásban, akkor már nincs több kérdés.
-Esetleg egy úticél, hová vihetlek? -pillantottam rá kérdőn.
Tia Duvall

Tia Duvall

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyCsüt. 25 Júl. 2013, 21:59

Rosetta & Tia

-Igaz, szóval még egyszer köszi. -adtam tudtára újra, hogy hálás vagyok neki, amiért nem hagyott ott. Valószínűleg már nem lepődtek volna meg azon, hogy bevisznek a rendőrségre, de mégis...nem akartam még inkább gyanúba keverni magam, ami a versenyeket illeti. Megpróbáltam megjegyezni a nevét, majd pár másodpercig az arcát mustráltam, hogy az is az elmémbe vésődhessen. Mindig is éles eszű voltam, de a nevekkel a mai napig hadilábon állok, szörnyű, de még én sem lehetek tökéletes.
-Egy egy szenvedély nem korfüggő, nem de? -vontam meg a vállam. Az egyik oka annak, hogy nem akartam felfedni a versenyzők előtt a kilétem az épp a korom volt. Mégis mit szólnának, ha rájönnének, hogy egy 18 éves lány áll ki ellenük. Tisztelni fognak, egyszer így lesz, de addig is jobb ez így, így egyenlő partnerként kezelnek.
Élveztem a nő vezetési stílusát, közel állt hozzám. Percekig csak néztem ki az ablakon és csodáltam L.A. fényeit. A zsarukat megúsztam hála az égnek így azon kezdtem el töprengeni, hogy hova is mehetnék, mert haza nem akartam.
-Ismered Cameron Payne műhelyét? Nincs túl messze, ha odaviszel az tökéletes.
Nem tudtam ismeri a helyet és igazából azt sem, hogy Cameron ott van e, de arra jutottam ezen ráérek akkor agyalni, ha már megérkeztem. Abbahagytam a város bámulását és a nőre néztem.
-Gyakran jársz versenyekre? Még nem nagyon láttalak.
Persze ez nem jelentette azt, hogy nem jár ide, épp csak annyit, hogy ennyi embert képtelen vagyok megjegyezni, hiába is próbálkozom. Nem gondoltam, hogy versenyző lenne, tekintve, hogy a legtöbbjüket ha személyesen nem is, de hallomásból, látásból ismerem.

Rosetta Phoenix

Rosetta Phoenix

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyCsüt. 25 Júl. 2013, 22:49

Megmentettem egy csajt a zsaruk karmai közül, bár azt hozzá kell tenni, hogy előtte majdnem elütöttem szegényt. Még egy cserbenhagyásos gázolás hiányzott volna a listámra amellé, hogy fejvadász vagyok és hidegvérrel legyilkolok bárkit, akinek a fejéért eleget fizetnek. Hát szép...
Még egyszer megköszönte a dolgot, amire csak egy mosollyal reagáltam. Azért valakiből még nem veszett ki a jó modor. Fiatal kora és női mivolta ellenére egy versenyre lógott meg az éjszaka közepén. Ez tetszett. De gondolom a szülei erről mit sem tudhatnak és aligha lennének rá büszkék emiatt. Megjegyzést is tettem rá, hogy milyen korán kezdi, de volt rá egy frappáns válasza, amivel nem vitatkozhattam.
-Ez bizony így van... -helyeseltem a dolog hallatán. Az úticéljáról kérdeztem, ha már így felvettem, akkor leszek a taxija ma estére. Cameron Payne műhelyét jelölte meg. Ismerem-e? Hát persze, hogy nem!
-Fogalmam sincs, hogy hol van. De ha elmagyarázod, akkor megtaláljuk... -egy papírra felírt utcanevet sem tudok megfejteni, nemhogy ilyenekkel tisztában legyek. Ez van. Miami-ban élek, de Londonból jöttem és mégis itt követem Shaw-t. Nevetséges.
-Igen, gyakran. Ha van rá időm. És hogy nem láttál még ez azért lehet, mert nem idevalósi vagyok. Még csak pár napja vagyok itt, szóval L.A. nálam még felfedezésre vár. -magyaráztam neki a dolgokat. Ez lényegében igaz is.
Tia Duvall

Tia Duvall

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyVas. 28 Júl. 2013, 05:04

Rosetta & Tia

Ahogy újra és újra lejátszottam magamban a jelenetet, ahogy ülök a kihallgatószobában és kérdezgetnek én pedig szemtelenül csak félválaszokat adok nekik...kirázott a hideg. Nem akartam még egyszer odakerülni. Nem azért, mert félnék tőlük, vagy a büntetéstől, egyszerűen csak kínosnak éreztem a szitut, és nem vagyok hülye sem, hogy felesleges problémákat kreáljak magamnak.
Nem lepett meg, hogy nem tudja hol is van a legjobb barátom műhelye. Bár remekül csinálja a dolgokat és sokan ismerik L.A.-ben soha nem lehetsz elég ismert, főleg autószerelőként nem. Elgondolkodtam azon, hogyan is kéne elmondanom neki merre van, de miután kinéztem az ablakon és rájöttem hol vagyunk, elég könnyű feladatnak tűnt.
-Menj egyenesen végig ezen az úton, aztán a körforgalomnál jobbra, onnan pedig a második utca balra. -magyaráztam el hova is megyünk. Szerencsére nem volt bonyolult és gyatra tájékozódási képességeim ellenére is sikerült elmagyaráznom viszonylag érthetően a dolgot.
A szavai gyorsan magyarázatul szolgáltak arra, hogy miért is nem ismeri itt a dolgokat. Elmosolyodtam, szóval új lánnyal van dolgom.
-Így érthető. Mi hozott épp L.A.-be? -kérdeztem egy másodpercre felé fordulva, majd ismét a külső fényeket kezdtem el figyelni.
-Itt jobbra. -mondtam el újra, mikor a körforgalomhoz értünk, hogy biztosan jó irányba kanyarodjunk, nem nagyon akartam bolyongani, főleg mert érdekelt hogy áll a szívszerelmemmel Cameron. Egy napja hagytam itt neki a kocsit, és biztosított arról, hogy hamar kézbe veszi a dolgokat és mindent megjavít. Szívesen segítettem volna neki és többnyire szoktam is, de a gimibe muszáj volt néha bejárnom, sajnos...ez az ára annak, hogy pénzt kapjak a szüleimtől, ami jól jön, ha autó versenyzel.

Rosetta Phoenix

Rosetta Phoenix

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyVas. 28 Júl. 2013, 23:06

Ha már megmentettem ezt a lányt és a kocsimba "fogadtam", akkor felajánlottam neki, hogy elviszem, ahová csak szeretné. Ő az egyik ismerőse műhelyét jelölte meg úti célnak, amit persze nem ismertem. Mondjuk semmi mást sem itt Los Angeles-ben, pedig azért tanulmányozgattam a térképet, de ki tud itt kiigazodni.
Ezt neki is elárultam, hogy útbaigazításra szorulok, és hamar kaptam is a GPS "koordinátákat", hogy merre is menjek.
Hamar megjegyeztem az instrukciókat és igyekeztem is betartani azokat. A tájékozódási képességemmel egyébként nincs gond, ha tudom mit keresek és egyszer elmondják vagy megmutatják, hogy lehet oda eljutni. De igyekszem felfedezni a környéket.
Egyenesen hajtottam tovább ezen az úton, ahogy javasolta, miközben elmagyaráztam neki, hogy nem vagyok idevalósi.
-A munka. Tolmács vagyok egyenesen Miami-ból. Most egy jó ideig itt maradok azt hiszem. -válaszoltam meg a kérdését. Ki tudja. Lehet pár nap múlva már Tokyo-ban leszek. Sosem lehet tudni, hogy hol bukkan fel legközelebb Shaw.
Hamar el is értünk a körforgalomhoz. Épp mielőtt kanyarodhattam volna, Tia figyelmeztetett is. Alapos lány és úgy látszik nem akar eltévedni.
-És milyen műhelye van ennek a Cameron Payne-nek? -kérdeztem rá a dologra. Sejtettem, hogy kocsikkal foglalkozik, de hát ha mégsem. Erősen gondolkodtam rajt, hogy idehozassam-e a kocsimat L.A.-be és ne ezzel a bérautóval kelljen furikáznom. És legalább tudnék egy helyet ahová hozhatom, ha valami gigszer lenne.
Elhaladtunk az első utca mellett. A következőnél balra lesz a végállomás.
Tia Duvall

Tia Duvall

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyVas. 28 Júl. 2013, 23:34

Rosetta & Tia

-Szóval tolmács vagy. -állapítottam meg tényszerűen. Sokat gondolkodtam azon, milyen foglalkozást is kéne választanom, de végül mindig arra jutottam, hogy az élet majd hozza magával a dolgokat, inkább nem tervezek semmit nagyon előre. Féltem, ha megtervezem az egész életem gyorsan romba dől minden, amit kivitelezni akartam.
-Sokszor voltam már Miami-ban, gondolkodtam már azon, hogy egyszer odaköltözöm. -ábrándoztam egy kicsit, de aztán inkább nem fűztem hozzá semmit ahhoz, hogy tolmács, hiszen egy egészen nyilvánvaló kijelentés volt, nem nagyon tudtam mit ragozni rajta.
-Cameronnak? Autószerelő, főleg autótuninggal foglalkozik. -magyaráztam neki mit is csinál az én drága legeslegjobb barátom.
-Sajnos nem rég  megsérült a kocsim, azért is gondoltam, hogy most megnézem hogy áll vele.
Meg persze arra gondoltam, hogy itt aludhatnék, nincs kedvem hazamenni, Cameron pedig soha nem problémázott amiatt, hogy vele alszom a műhelyben. Szerettem ott lenni, mintha ott lenne a valódi otthonom.
Hirtelen eszembe jutott valami. Nem messze a verseny helyszínétől sikerült otthagynom a tragacsot. Nagyon reméltem, hogy holnap még ott lesz, ugyanis eszem ágában sem volt visszamenni oda. Csak remélni mertem, hogy Cameron majd megérti, ugyanis néha kicsit feledékeny és szétszórt vagyok.
-Itt is vagyunk. -mutattam a jobb oldalon lévő műhelyre, ami előtt állt néhány csinos darab, de nagyon úgy tűnt, hogy Cameron nincs itt. Gyorsan írtam neki egy üzenetet, de csak annyit válaszolt, hogy a kulcs a helyén és érezzem magam otthon.
-Hát, Cameron nincs itt, de azért köszönöm a fuvart. -néztem a nőre.

Rosetta Phoenix

Rosetta Phoenix

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyVas. 28 Júl. 2013, 23:45

Los Angeles. Tényleg a munka miatt hagytam magam mögött először Londont, majd most Miami-t. Ez részben igaz is volt, de azt mégsem árulhattam el neki, hogy valójában nem pont a tolmácskodás miatt vagyok itt. Fejvadász vagyok és meg fogom ölni Ian Shaw-t. De ezt kijelentettem volna neki, szerintem minimum, hogy kiugrott volna a kocsimból, amit meg is értenék. Így hát maradtam a fordítós szövegnél. A nyelvtudásomat bármikor bárki tesztelheti és nem fogok befürdeni.
-Igen. Beszélek pár nyelvet. -bólintottam rá a megjegyzésére.
-Miami jó hely, szeretek ott lenni. De az az igazság, hogy én azt sem nevezhetném az otthonomnak. Angol vagyok. -eléggé világjáró és multifunkciós típus vagyok. A végén még azt gondolja, hogy nem vagyok normális ezzel a sok csavarral a történetben. Hát igen. Sehol sem érezhetem otthon magam igazán. Mire valahol megszoknék, addigra tipilizhetek tovább.
Majd érdeklődtem kicsit a barátja felől, főként a műhely érdekelt és végülis igazam lett. Autószerelő.
-Az szuper! Ide akarom hozatni a kocsimat, hogy ne ezzel kelljen járnom, mégsem az igazi. -gondolkodtam el a dolgon most már ténylegesen. Megfontolandó.
-Milyen kocsit vezetsz? -kérdeztem rá a dologra. Elég kíváncsi természet tudok lenni.
-Versenyzel is? -fiatal, lány, de ez nem jelent semmit. Attól még nyugodtan a gázra léphet.
Aztán meg is érkeztünk a műhelyhez, így lefékeztem. A srác, akit keresett nem volt ott.
-Értem. És itt maradsz vagy akkor új úticél? Szívesen elviszlek. -néztem rá kérdőn. Hisz nem fogom egyedül itt hagyni, ha csak nem komolyan ezt szeretné.
Tia Duvall

Tia Duvall

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyHétf. 29 Júl. 2013, 08:41

Rosetta & Tia

-Igazi világjáró. -állapítottam meg kissé egykedvűen. Szeretem a nyelveket, de csak néha fordult meg a fejemben az, hogy tolmács legyek. Tulajdonképpen akkor sem lettem volna pénz szűkében, ha egész életemben csak lógatom a lábam, mégis, úgy éreztem nem lehetek tétlen örökké, kell, hogy csináljak ezt azt. A versenyzésen kívül még a fotózás érdekelt, szóval arra gondoltam mi lenne, ha fotós lennék? Igen igen, talán ez a legjobb ötlet.
-Cameron mindig örül az új ügyfeleknek, és őszintén mondom, hogy nagyon érti a dolgát. -vigyorogtam rá, ugyanis a mosoly sokat dob a marketingen. Cameronnak szüksége van ügyfelekre ahhoz, hogy fenntartsa a műhelyét és magát is, ennek a nőnek pedig műhely kell. Azt hiszem mindenki jól jár, vagy nem?
-Öm...egy Maserati-t. -vallottam be, hiszen nem ismerős errefelé, ezért nem jelenthet problémát, ha őszinte vagyok ilyen tekintetben. Persze ha marad, akkor előbb utóbb összerakja a képet rólam, a fekete Maserati-ról és a titokzatos versenyzőről, de ezen igazán ráértem még aggódni.
-Igen, elég sokszor. Te versenyzel? -kérdeztem vissza érdeklődve. Komolyan kíváncsi voltam arra, hogy a nő versenyzik e. Jól vezet, ez kétségtelen, de ez még nem jelentett semmit.
-Nincs rá szükség, köszönöm. Van kulcsom, szóval itt maradok, nem sokára Cameron is befut elvileg. -mondtam el neki az információkat, majd mielőtt kiszálltam volna elővettem a táskámból egy cédulát és egy tollat, amire két telefonszámit írtam.
-Tessék. Itt van Cameron és az én telefonszámom is. Ha szükséged van bármilyen autós holmira, szervizre  vagy idegenvezetésre, akkor hívj nyugodtan. -nyújtottam felé a papírt, majd kiszálltam, természetesen csak akkor, ha nem akadt egyéb mondanivalója. Miután kiszálltam elköszöntem, és elindultam Cameron műhelye felé.

//Köszi a játékot!//

A hozzászólást Tia Duvall összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 31 Júl. 2013, 00:13-kor.
Rosetta Phoenix

Rosetta Phoenix

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. EmptyHétf. 29 Júl. 2013, 20:13

-Na igen. Már nem lepődnék meg azon sem, ha jövő héten Afganiszánba vezényelnének valami idiótaságra hivatkozva. -ki tudja. Shaw már mindenhol megfordult, lehet az lesz a következő. Minél előbb meg kell találnom és kinyírnom, nehogy még párszor repülőgépre kelljen szállnom.
-Elhiszem neked. Tényleg egy megbízható szakértőre van szükségem, aki mellesleges jó áron dolgozik. -kész szerencse, hogy ezt a lányt felvettem ma este. Máris megoldódott ez a gondom. És hála annak, hogy ide kérte a fuvart, már az utat is tudom idáig. A srácnak is gondolom kell a meló, nekem pedig a kocsim. Imádom azt a kis Audi-t.
-Az igazán jó kocsi. -bólintottam elismerően. Egyszer volt szerencsém találkozni eggyel egy tesztvezetés során, de ennyi. Szürke volt és tudott menni.
Megtudtam, hogy versenyzik, ráadásul nem is olyan ritkán. Tudni akarta, hogy én is így teszek-e. Hát nem.
-Korábban versenyeztem párszor, de csak ismerősökkel. Aztán valahogy abbamaradt, mikor eljöttem London-ból. Azóta pedig csak néző vagyok. -válaszoltam meg a kérdését. Sokszor eszembe jut, hogy jó lenne magamat kipróbálni az egyik versenyen, de valahogy mindig lebeszélem magam róla.
A srác, Cameron, akihez jöttünk nem volt otthon, így felajánlottam Tia-nak, hogy akkor elviszem máshová, de ő neki jó volt itt is. Van kulcsa, tehát marad.
Majd odaadta a saját, illetve a szerelő barátjának a számát, amit el is tettem. Gyorsan felfirkantottam neki az enyémet is.
-Köszi. Itt van az enyém is, hát ha neked is eszedbe jut valami, vagy csak úgy unatkoznál. -jegyeztem meg mosolyogva.
Kiszállt a kocsiból, elköszöntem tőle. Megvártam, míg beér a műhelybe, majd elhajtottam.

[Köszönöm a játékot Tia!]
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.   Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape. Empty

Tia & Rosetta -Night, race, cars, escape.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rosetta Phoenix
» Rosetta x Kate
» Rosetta and Letty ° Who are you, girl?
» Rosetta & Ian- Meeting with a bounty hunter
» Adam & Rosetta - Egy csendes mulató falai között

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• Halálos iramban FRPG • :: Extrák :: Archívum :: Külváros-
Ugrás: