Dominic Toretto
Posts : 5 Residence : L.A. Age : 40 I have a(n) : 73' Chevrolet Camaro F-Bomb
| Tárgy: Dominic Toretto Pént. 26 Júl. 2013, 11:53 | |
|
Dominic Toretto *
| 28. TÖRVÉNYEN KÍVÜLIEK. VIN DIESEL. |
STUFFS AND THINGS. HI SWEETHEART, MY NAME IS... Dominic Toretto I WAS BORN... Los Angeles - 1984.10.14 I LIKE... Letty. Család. Sebesség. Autók minden mennyiségben. I DON'T LIKE... Zsaruk. Hazugság. Felesleges balhé... és említettem már a zsarukat? MY CAR IS A(N)... 73' Chevrolet Camaro F-Bomb HEY! LOOK... I'TS ME. Ember, ha ismernél, már tudnád, hogy nem igazán bírom az ilyen kérdéseket. Lényegtelen. Essünk túl rajta gyorsan. Sosem voltam az a gizda fajta, akit félteni kéne a balhékban. Nem mintha az erőmet akarnám fitogtatni, de úgy mellékesen lenne mit. Izmos alkatomhoz nem kimondottan passzolna a divatmajmok féle felzselézett haj. Legtöbbször nem hagyom meg pár milisnél hosszabbra, sőt gyakran láthatsz teljesen kopaszon is. Nem vagyok túlságosan híve a csicsás cuccoknak sem, egy óra, napszemüveg és az a bizonyos nyaklánc, ennyi, amit magamon még pluszban képes vagyok elviselni és pont. Nem öltözködöm sem feltűnően, sem éppen az utolsó divat szerint. Kényelmes, menő és még tetszik is, el van döntve, mi is van rajtam. Nos ennyi elég? QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS... Jellem. Ez is olyan téma, amit a magamfajták nem feszegetnek. Vagyunk, amilyenek vagyunk és kész. Mindenkinek megvan a maga zűrje, ami olyanná tette, amilyen. Én is ilyen vagyok, aztán pedig, van aki elfogad és van akinek nem illek bele az életébe. Mindkettő általában kölcsönös. Azt mondják makacs vagyok és öntörvényű. Nem is én lennék, ha nem, szóval maximálisan aláírom. Nem hazudozom, és ezt másoktól is elvárom. Gyűlölöm, ha félrevezetnek vagy átvernek. Mindemellett haragtartó és bosszúálló típus vagyok. Esetenként lobbanékony. Aztán nehogy azt hidd nekem, hogy egy rém agresszív és bunkó tag vagyok! Ott van például Letty, Mia és a haverok, akik már szinte a családom, őket nagyon tudom szeretni, és tűzbe mennék értük. Ezt sose felejts el, ha rólam van szó! YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY! Egyvalamit elmondhatok… Nem vagyok átlagos, hétköznapi fazon, aki megélte az amerikai álmot. Olyan, akinek van egy csodás neje, vagy három kiskölyök, akire büszke lehet, fehér kerítéses, kertes házban, menő üzletemberként tengetve a mindennapjait. Sosem voltam olyan mint mások. Nem úsztam a pénzben és a szeretetben. Ezek olyasvalamik, amik azon a „luxuscikkek” közé tartoztak mindig is, amelyekért meg kellett küzdenem. De tudod mit, ettől lett igazán életszerű; ettől lett igazán jó dolog mindaz, amim van. És nem csak ez volt jó, én is jobb lettem, jobb másoknál. Most tipikus felvágós fószernak tartasz, fogadjunk? Nos, közlöm veled, hogy nem vagyok az. Ismerj meg, és meglátod magad is. Egy csendes környéken élek, Los Angeles szívében, a húgommal Miaval. Merthogy igen, van egy testvérem. Kétlem, hogy sok mindenben hasonlítanánk. Mia belevaló csaj, helyén van az esze, és nemhogy elnézi a szenvedélyem az autók és a száguldás iránt, de még osztozik is benne. Olykor túl érzelmes és hajlamos túlzásba vinni az aggódást, de hát ezt teszi egy családtag, aki szereti a másikat. Család. Felénk ez sem azt jelenti, mint a nagy Amerika legtöbb emberénél. Nálunk a családot összekötheti a vér, de az is, amit a másikért érzel, vagy teszel. Nem a születés tesz minket egy családdá, még csak nem is az, ha ugyanazok az emberek nevelnek fel. Különben is, igazán az élet az, ami a legjobb nevelést adja. Van, hogy ad, van, hogy elvesz. Olyan erős pofonokat oszt, hogy azt hiszed, életed végéig padlón maradsz. Az élet a legjobb szülő. A mi családunktól pedig nem sajnálta a nevelést. Jöttek a nehezebbnél nehezebb napok, és mi kiálltuk a próbát, együtt boldogultunk. Azt viszont sosem mondtam, hogy mindez a törvény előírása szerint. Mára bűnözőnek neveznek, holott szerintem nem tettem semmi olyat, amit ne kellett volna, vagy bánnék. Versenyzek, elveszek ezt-azt, fegyvert is fogok, ha kell, egyszóval élem az életem. Kérdem én, mégis kinek fáj ez? Senkinek nem kellene. De ha már verseny… Na igen, ez éppen úgy az életem része, mint az, ahogy levegőt veszek. Már kissrác korom óta tudom, hogy egy autóban mi merre és hogyan. Mintha csak erre születtem volna. Mindig is érdekeltek és valójában neki köszönhetem az egyik legszebb dolgot az életemben. Letty. Csak egy lány volt, aki az utcában nőtt fel, aztán egyre többet lógott nálunk, végül egy lett közülünk. Az a nő lett, akit szeretek... Mondhatnám a verdákra tettem fel az életem. nem csak kipofozom őket, de hajtom is, ahogy csak lehet. Voltak idők, mikor illegális versenyekből próbáltam megélni. Azok az idők a felelősek azért, hogy a versenyek köreiben méltán ismert lett a nevem. A legjobbnak neveznek. Hazudnék, ha ez nem tetszene. Ugyanis utálok veszteni, és az utolsó erőmig küzdök ha kell, hogy végül én nyerjek. Ha egyszer győzöl, azt többé senki nem vitatja. Leszel valaki, valaki, akire felnéznek, akit elismernek és tisztelnek. Ma már csak arra vágyom, hogy lehetőleg azokkal éljem le életem hátralevő részét, akiket szeretek, ne egy koszos cellában valamelyik szövetségi börtönben. Hogy láthassam, az, amiért eddig küzdöttem, ér valamit, nem veszik kárba. És, hogy szabad legyek, pont annyira szabad, hogy kihajtsak a garázsból, rálépjek a gázra és száguldhassak, ameddig csak az út tart.
| |
| |
|
Letty Ortiz
Posts : 38 Residence : { Los Angeles } Age : 34 I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }
| Tárgy: Re: Dominic Toretto Vas. 11 Aug. 2013, 12:10 | |
|
Kedves Dom! Nos először is, a tényeket ismerve, ugye ketten is versengetek a karakterért. Hosszas átolvasgatás mellett döntöttem úgy, hogy téged választalak. Először is, ami különösen tetszett, az ami nagyon fontos ebben a játékban, hogy kiváltképp jól fogalmazol. Mindemellett visszaadtad a karaktert az előröténetedben, épp annyira kitérve a részletekre, mint Dom tenné. Gratulálok a karakterhez! Irány minél előbb avatart foglalni, aztán irány a játék! | |
|