Mia Toretto
| Tárgy: Mia Toretto Hétf. 05 Aug. 2013, 11:07 | |
|
Mia Toretto
| 25. Törvénytisztelő állampolgárok (???). Jordana Brewster |
STUFFS AND THINGS. HI SWEETHEART, MY NAME IS... Mia Toretto I WAS BORN... Los Angeles, 1987. 06. 30. I LIKE... ♦A bátyám Dom ♦A kocsik ♦A barátaim ♦a biztonságot I DON'T LIKE... ♦hazugság ♦erőszak ♦igazságtalanság ♦unatkozni MY CAR IS A(N)... Acura Integra HEY! LOOK... I'TS ME. Hosszú barna hullámos hajam van, amit általában kiengedve hordok, de ha olyanom van, akkor egy hajgumival vagy egy csattal összefogom, és egy pillanatig sem problémázok azon, hogy reggelente fél órát szöszöljek azzal, hogy belőjem. Szemeim barna színűek. Magas vagyok, és vékony, talán túlságosan is, hiszen a nőies gömbölyű formáknak is majdhogynem híján vagyok, de ez sosem zavart. Sminkelni szoktam, de sosem viszem túlzásba. Ruhák terén szeretem a kényelmes darabokat, amikben könnyen lehet mozogni, de a gardróbomban előfordul pár merészebb darab is, illetve elegánsabb, ha arra lenne szükségem valami miatt. QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS... erős ♦ határozott ♦ makacs ♦ család centrikus ♦ kedves ♦ szelíd ♦ harcias ♦ okos ♦ vicces ♦ bosszú álló ♦ higgadt ♦ néha forró fejű ♦ szeretetre méltó ♦ barátságos ♦ megfontolt ♦ nyílt ♦ jószívű ♦ segítőkész ♦ YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY! Az élet néha szívás, néha pedig hatalmas nagy öröm, pláne egy olyan családban, mint az enyém, hisz mi egy cseppet sem vagyunk hétköznapiak. Én és a bátyám. Szüleink már nincsenek, apánk jó pár éve meghalt egy autóversenyes balesetben. Nem szeretek arra a napra gondolni, akkor mindig felemészt a szomorúság, és az az űr a szívemben, ami azzal keletkezett, hogy eltávozott közülünk. - Mia, arra gondoltam, hogy kicsit felturbózhatnánk jobban az autódat, és Dom egyet értett velem, szóval... - Zökkent ki a gondolataim közül Jesse. Biztos nincsen más munkája, amin dolgozhatna, így kezelésbe veszik az én kocsimat. Amit persze nem bánok, de nem én velük ellentétben nem igazán szoktam versenyezni, csak ha úgy hozza a helyzet, plusz kedvem is van hozzá. Jó sofőr vagyok, hiszen a véremben van, és egészen biztos, hogy Dom sem engedne a volán mögé, ha nem lennék elég jó. annál Ő túlságosan is gondoskodóbb, és atyáskodóbb típus, ami valljuk be néha igen csak idegesítő is tud lenni de szerencsére mindig ott van, ha valamiért szükségem lenne egy kis erősítésre, illetve a dinka haverjaitól is megvéd. Na nem mintha, ez egy pillanatig is visszatartana abból a brancsból bárkit is, hisz már jó páran bepróbálkoztak azzal, hogy elhívtak valahova. Volt akinek már igent mondtam, de abból nem lett semmi komoly sem, csak jól éeztük magunkat együtt, aztán mindenki ment a saját útján tovább. - Mia, jössz? Megmutatom, mit alakítanánk át. - Fölkelek a székemből, és követem Jesse-t ki a garázsba, ahol természetesen már darabjaira szedték a kocsimat. Ha nem mondják, hogy ez az enyém, talán rá sem ismertem volna. Ez van, én annyira nem értek hozzájuk, mint ők, de nem is bánom, én nem ebből élek, hanem a falatozót vezetem. Na nem mintha annak olyan hű de nagy forgalma lenne, de én szeretem csinálni. Jesse bőszen magyaráz nekem motorokról meg különféle dugattyúkról, majd egy vázlatfüzetet vesz elő, amiben a kocsim van lerajzolva, majd közli, hogy újra is lesz festve az egész, meg matricázva, és hogy találjam ki, hogy miket szeretnék rá, de ha nincs semmi ötletem, akkor neki már vannak tervei. Ráhagyom az egészet, majd elindulok a falatozóba, hogy kinyithassam, és várhassam az arra tévedő éhes embereket. A tonhal változatlanul pocsék, ahogy néhány másik étel is, de vannak páran, akik azért rendszeresen vissza járnak, és velük kellemesen el lehet beszélgetni, már amikor nem éppen a dekoltázsomat bámulják. Az kifejezetten zavaró. Kinyitom a falatozót, és várom a vendégeket, az első hamarosan be is fut. Uh, nem szeretem ezt a pasast. Pont az előbbi, bámulós kategóriába tartozik. - Mit hozhatok ma Joe? - Dőlök neki a pultnak kényelmesen, miközben kíváncsi tekintetével végig mér. Egyszer úgy is csinálni fog valamit ami miatt elérem, hogy soha többé ne jöhessen ide. Türelmes vagyok, de azért nem szeretem amikor a határokat feszegeti valaki. - Csak egy kávét kérek elvitelre. Ma sietnem kell, nem érek rá ebédelni is. - Szólal meg, és szavai hatására egy bájos mosoly terül el ajkaimon. Éljen! Mára megúsztam a bájcsevejt ezzel a pojácával! Elkészítem a kávéját, majd oda adom neki fizet, és távozik. Én pedig reménykedem, hogy a kocsiban egész véletlenül az ölébe borítja a forró italt.
| |
| |
|
Letty Ortiz
Posts : 38 Residence : { Los Angeles } Age : 34 I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }
| Tárgy: Re: Mia Toretto Kedd 13 Aug. 2013, 03:02 | |
|
Be kell, hogy valljam, Mia, már nagyon vártalak *.* Sajnos az oldal elfogadott tagjaként, mostmár azt is kénytelen vagy elviselni, hogy a jövőben üzikkel ostromoljalak, leendő közös játékainkat illetően. Ügyesen összehoztad az előtörid, és egy cseppet sem aggódom, mert láthatóan jó kezekben lesz a karakter, úgyhogy nem szaporítom a szót, irány avatart foglalni, aztán hódítsd meg a játékteret! | |
|