• Halálos iramban FRPG •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Briana Ava Masters 2n6bygh Briana Ava Masters 28u5k5g Briana Ava Masters 2j4t2yh
Briana Ava Masters F26cn8 Briana Ava Masters 2vt1pp0 Briana Ava Masters 11skqbn
Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A> Briana Ava Masters A>
LETTY ORTIZ
ProfilPM

JAQUELINE DOMINGUEZ
ProfilPM
» Love Bites
Briana Ava Masters EmptyHétf. 05 Jan. 2015, 09:30 by Vendég

» REIGN FRPG
Briana Ava Masters EmptyVas. 28 Szept. 2014, 01:57 by Vendég

» Jövő 50 árnyalata
Briana Ava Masters EmptyPént. 15 Aug. 2014, 10:14 by Vendég

» Charmedfrpg
Briana Ava Masters EmptySzomb. 05 Júl. 2014, 03:07 by Vendég

» MIRACULOUS CREATURES RPG
Briana Ava Masters EmptyKedd 10 Jún. 2014, 04:35 by Vendég

» Vamp-Diaries
Briana Ava Masters EmptySzomb. 15 Márc. 2014, 08:13 by Vendég

» Játékostárskereső
Briana Ava Masters EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:45 by Sean Holmes

» Adam vs. Brian
Briana Ava Masters EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:21 by James Adam Cooper

» Trouble Life
Briana Ava Masters EmptyVas. 09 Feb. 2014, 21:13 by Vendég

Briana Ava Masters EmptyVas. 02 Feb. 2014, 02:24 by Candice Clayton

» Theoriginalsfrpg
Briana Ava Masters EmptySzomb. 14 Dec. 2013, 00:58 by Vendég

» Brian O'conner - The Outlaw
Briana Ava Masters EmptyPént. 13 Dec. 2013, 04:06 by Letty Ortiz

Claire Delacroix
Briana Ava Masters Vote_lcapBriana Ava Masters Voting_barBriana Ava Masters Vote_rcap 
Rosetta Phoenix
Briana Ava Masters Vote_lcapBriana Ava Masters Voting_barBriana Ava Masters Vote_rcap 
Laurent Delacroix
Tero Lahti
Admin
Ian Shaw
Letty Ortiz
Lucille Wise
Kate Donelly
Tia Duvall
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!

Briana Ava Masters

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Briana Masters

Briana Masters

Briana Ava Masters Empty
TémanyitásTárgy: Briana Ava Masters   Briana Ava Masters EmptyKedd 13 Aug. 2013, 13:20

Briana Ava Masters *
22. Törvénytisztelő. Jessica Alba.

STUFFS AND THINGS.

HI SWEETHEART, MY NAME IS...

Briana Ava Masters

I WAS BORN...

1991.06.29. Montana-Helena

I LIKE...

Táncolni, szórakozni, szédíteni a népet, örömet okozni

I DON'T LIKE...

A rámenős pasikat, a parancsolgatást, a tömény füstöt, testi sértést

MY CAR IS A(N)...

Még nincs, de szeretnék majd, bár fogalmam sincs milyet.

HEY! LOOK... I'TS ME.

Szerintem teljesen átlagos a kinézetem. Nem vagyok túl magas, de alacsony sem. Idomaim épp annyira teltek, hogy az arányos legyen sportos, alkatommal. Hajam hosszú, szőkés barna, de általában szeretem festeni barnára feketére, vagy éppen szőkére. Nem szoktam valami sűrűn felkötni, vagy szép kontyot csinálni belőle, mert szeretem, mikor játszik vele a szél. Szemeim mélybarnák, amik olykor igen pajkosan csillognak. Leginkább akkor, amikor meglátom következő áldozatomat.
Bőröm bronzos árnyalatú, amit szeretek mutogatni is falatnyi ruháimban, de azért a bő cuccokat sem vetem meg. Szeretem a nőies ruhadarabokat, de odahaza a négy fal között, tuti nem tipegek tűsarkúban.

QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS...

Nem igazán tudnám jellemezni magam. Hangulat ember vagyok. Van, hogy legszívesebben egész nap otthon ülnék és nasihegyek közt a tv-t bámulnám, de ha olyanom van, akkor pedig le se lehet lőni, csak mehetnékem van. Néha elég nehéz kiigazodni rajtam, pont ezek miatt. Szeretek emberek közelében lenni, de a túl nagy tömeget nem viselem jól. Néha rám jön a paranoia és akkor ember legyen a talpán az, aki engem bárhova is elrángathat. Általában kedves vagyok mindenkivel akik szembe jönnek velem az utcán, de ha valaki felhúz, azt lecsapom egy szó nélkül. Komolyan... nem egy embernek törtem már be az orrát. Alapjáraton nyugodt, mosolygós a természetem, szeretek viccelődni. Talán egy rossz tulajdonságom van, ami engem is nagyon zavar az az, hogy igazi pasifaló vagyok. Nem kenyerem az egy éjszakás kaland, de ha járok is valakivel, nem sokáig maradunk együtt.

YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY!

Huszonkét éve létezem. Helenában születtem, Montana állam fővárosában. Ott is éltem jó sokáig. A születésem után, a szüleim - akik menedzserek -, eldöntötték, hogy én egy újabb sztár leszek Hollywoodban. Jó fejek, nem?
Annyi embernek és annyiszor mondták már el, hogy maguk is kezdtek ebben hinni. Jól el voltunk látva pénzel, azzal nem volt gond, a szüleim igen sok ma is ismert hírességet futtattak be. Amint megtanultam beszélni, azzal együtt énekelni is, máris járhattam zene, ének miegymást tanító tanárokhoz, csakhogy csiszolják a hallásom a zenéhez. Az már mindegy, hogy nem volt semmi énekhangom. Akkor is én voltam az ő kis csillaguk.
Alig tíz éves koromra megtanultam zongorázni, gitározni, de még hegedülni is. A tanárom azt mondta, ez segít, hogy vigyem valamire. Aztán a szüleimtől kaptam egy jegyet az American Idol-ba. Most komolyan... ilyenek az igazi szülők? Jó, nem volt bajom az énekléssel, sem a zenéléssel, mert eléggé szeretem is, de azért rám erőltetni nem kellene...
Az első húszba beválogattak, mint fiatal énekest, de azt hiszem a harmadik körben ki is estem, de még ez sem törte le szüleim lelkesedését. Különféle meghallgatásokon vettem részt, még egy filmben is szerepeltem, mint az egyik mellékszereplő testvérének a kislánya, akinek az összes szövege annyi volt, hogy „Anyu, vécére kell mennem!“. Nem megalázó, kicsit sem.
A szüleim meg olyan büszkék voltak rám, hogy azonnal csináltunk is egy CD-t.
Lassan kezdtem elhíresülni az államban. Igaz, így is elég híresek voltak a szüleim, mint menedzserek. Én soha nem akartam híresség lenni, de Montanában kezdtem egyre népszerűbb lenni. CD-m is volt, amit a szüleim előszeretettel reklámoztak mindenfelé, csakhogy legyen egyfajta rajongótáborom.
Az évek során, a filmekben egyre komolyabb szerepeket kaptam és a hírnevem is egyre jobban nőtt. Annyira meglepődtem, mikor a barátaimmal az utcán sétáltam és két lány odajött, hogy autogramot kérjenek. Igazából az ilyen sétálgatások egy héten, talán egy órába fértek bele. Már tíz éves korom óta, minden napom be volt táblázva. Hol az oktatások, az előadások, próbák. Elég nehéz így élni egy gyereknek.
Amint betöltöttem a huszonegyet, egy Hollywoodi filmproducer ajánlott nekem egy főszerepet, ami egyenes út lett volna a világhírhez. Anyámék bezsongtak, máris igent mondtak, de én nemet.
Hollywodd helyett, nyugalomra vágytam. Mondanom sem kell, anyámék majdnem szörnyet haltak, mikor elmondtam nekik. Sokat vitáztunk rajta, hogy mi is legyen. Ők Hollywoodra, a hírnévre szavaztak. Én a nyugodt életre. Végül úgy összevesztem velük, hogy kijelentették tűnjek el az életükből, soha többet nem akarnak látni, és soha többet ne menjek vissza.
Nekem se kellett több. Fogtam magam és útra keltem.
Los Angelesbe vitt az utam, ahol belefutottam egy Marcus Turner nevű férfiba, aki állást ajánlott nekem a bárjában, mint táncosnő. Nem volt túl nagy szükségem a pénzre, mivel anyámék haragból minden hónapban bőven küldenek nekem, de azért csak hajtott a kíváncsiság. El is mentem hát, hogy megnézzem magamnak ezt a helyet, és nem igazán tetszett első ránézésre, de ahogy elöltöttem ott egy éjszakát, és megnéztem a többi lányt is, ahogy dolgoznak, máris jobban éreztem magam és igent mondtam az állásra. Így lettem pultos és táncos is egyben. Eléggé szeretem ezt csinálni, sőt ha igazán gonosz lennék, készíttetnék a szüleimnek egy kosztümben készült képet és hazaküldeném nekik azzal, hogy íme a ti kis csillagotok. Szerintem tényleg nem kellene többet hazatolnom a képem, hiszen ezek a ruhák, amikben dolgozok, nem nevezhetőek éppen szolidnak.

MADE BY SERENA.

A hozzászólást Briana Masters összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 16 Aug. 2013, 01:41-kor.
Vissza az elejére Go down
Letty Ortiz

Letty Ortiz

Residence : { Los Angeles }
I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }

Briana Ava Masters Empty
TémanyitásTárgy: Re: Briana Ava Masters   Briana Ava Masters EmptySzer. 14 Aug. 2013, 11:42

Briana Ava Masters Ip9ijp

Nos, való igaz, a sztárság csupán csak kívülről csupa mámor és csillogás. Nem mindenki születik erre. Te azon kevesek közé tartozol, Briana, akik önszántukból utasították el ezt a világot, annak egy másik oldaláért.
Ne törődj azzal, mások mit mondanak, te éled az életed, és azt senki sem szabhatja meg, hogyan tedd, szóval hajrá szédítsd a népet, ahogy te fogalmaztál! Wink

* a karakterlapodon mindenképp egészítsd ki a saját járművedre vonatkozó részt, még akkor is, ha semmilyen járgány nincs a tulajdonodban! *

Vissza az elejére Go down
https://fastandfurious.hungarianforum.com/

Briana Ava Masters
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• Halálos iramban FRPG • :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek :: Törvénytisztelő állampolgárok-
Ugrás: