James Adam Cooper
| Tárgy: Adam vs. Brian Szer. 05 Márc. 2014, 14:21 | |
| Helyszín: Háttér..♫Tegnap este csak csiripeltek a verebek. Belekerült néhány dollárba, na meg a megvesztegetésben is jó vagyok, még ha azt a dögös kis barna lányt nem is kellett annyira győzködni hogy környékezze meg azt a szőkét nekem. És hogy honnan tudtam hogy versenyző?? Jó a szemem és az utóbbi napok után rendesen kiszagolom az ilyet, volt mit megfigyelni rendesen és én sose vágtam zsebre az eszemet. Az infó megvolt. Az időpont is, már csak kocsim nem, de nem is baj. Ne csapjunk úgy elsőre bele, először fel kell mérni a terepet. A jóó újságíró nem lövöldözik vaktába az egészbe hanem rendesen megtervez mindent és elcsípi a lehetőséget. És nekem volt már gyakorlatom benne.
Este 8 óra. Egy kietlen gyárterület, nem a szokásos kis ronccsal érkeztem azért feltűnést ne keltsek, sokkal inkább kölcsönzött a járgány. Becsurogva a parkolórészbe ledübörögtettem a motort, ami igencsak elcsúszik a vagy száz darab erőgép mellett, mégsem érdekelt. Ennyit a feltűnésről.. Kilökve az ajtót, gyorsan mértem fel a terepet. Nők.. ezrével, rövid szoknya, didik kinn.. egy percig még el is tűnődök miért nem léptem én meg ezt már hamarabb, de hamar túllépek a részleteken. A cipőm koptatja a kivénhedt betont, elvegyülök a tömeg között, járok, fülelek, figyelem a gépeket, az embereket, amikor hirtelen csikorgásra kapom fel a fejemet. Nem én voltam az akit kis híján elütöttek. Mégis idáig hallom az ordítást, az összeugró nemtetszéseket, és ez épp elég szabadságot ad arra, hogy stikába lőjek a telefonnal néhány fényképet.. Bármiről! Csak hogy legyen mivel megtoldani a cikket.
| |
|