Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!
▸ Csak egy egyszerű lány, aki nem pityereg ostobaságokon, reálisan látja a világot, élvezi az életet, nem törődik a szabályokkal, szeret veszélyesen élni és ölne azokért, akiket szeret. Leticia Ortiz. E mögé a név mögé bújtatták el ezt a bonyolult jellemet 23 éve. A világ ezidő alatt folyamatosa változást él át. Emberek jönnek és mennek az életünkben. Van, azonban, ami állandó, amitől nem akarunk elszakadni. Te melyik lennél?
▸ Furcsa lehet látni, ahogy azokkal az emberekkel bánok, akik kedvesek nekem. Mert igen, vannak ilyenek, nem is éppen kevés. Nem vagyok az az érzelgős fajta, aki órákig lelkizik vagy a szívére veszi a dolgokat. Felesleges gond senkinek nem hiányzik, így a nagy részét szelektálom, amennyire csak lehet. Ennek ellenére kötődöm, szeretek és igen, még tisztelek is. Család és barátok, kedves ismerősök és jó szándékú ismeretlenek. Ti tudjátok milyen vagyok, elfogadtok, és így szerettek.
▸ Sokak szerint lobbanékony vagyok és igencsak önfejű. Aláírom.Hajlamos vagyok érezni a dühöt, a gyűlöletet, az undort és az unszimpátiát is. Tettél valamit? Rossz jellemmel születtél? Netán véletlen az egész? Mégis utálnálak, hadakoznék veled, le akarnálak győzni. Meglehet. Légy óvatos! A hírem nem tükrözi teljes mértékben azt, amire képes vagyok...
Ismerlek? Szeretlek? Gyűlöllek? Mindegy is. Ha így van, vagy csupán helyünk van egymás életében, fogd ezt a kódot és pár mondatban fejtsd ki nekem, hogy viszonulsz hozzám!! ~
Tárgy: Re: Letty's relationships Pént. 09 Aug. 2013, 07:06
Letty & David
Ha ezt kapcsolatnak merném nevezni, valószínűleg behúznál nekem egyet - én pedig hagynám, mert nőket nem ütök meg. Különösen nem azokat, akiket ilyen nyakatekert módon tisztelek. Még egy haverom rángatott el az egyik versenyedre és azóta őszinte csodálód vagyok, ráadásul sok pénzt is nyertem a győzelmeden, de ez mellékes. Tartok tőle, te bőven elegendő okot szolgáltatsz nekem arra, hogy néhanapján illegális versenyeket látogassak.