• Halálos iramban FRPG •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ian Shaw 2n6bygh Ian Shaw 28u5k5g Ian Shaw 2j4t2yh
Ian Shaw F26cn8 Ian Shaw 2vt1pp0 Ian Shaw 11skqbn
Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A> Ian Shaw A>
LETTY ORTIZ
ProfilPM

JAQUELINE DOMINGUEZ
ProfilPM
» Love Bites
Ian Shaw EmptyHétf. 05 Jan. 2015, 09:30 by Vendég

» REIGN FRPG
Ian Shaw EmptyVas. 28 Szept. 2014, 01:57 by Vendég

» Jövő 50 árnyalata
Ian Shaw EmptyPént. 15 Aug. 2014, 10:14 by Vendég

» Charmedfrpg
Ian Shaw EmptySzomb. 05 Júl. 2014, 03:07 by Vendég

» MIRACULOUS CREATURES RPG
Ian Shaw EmptyKedd 10 Jún. 2014, 04:35 by Vendég

» Vamp-Diaries
Ian Shaw EmptySzomb. 15 Márc. 2014, 08:13 by Vendég

» Játékostárskereső
Ian Shaw EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:45 by Sean Holmes

» Adam vs. Brian
Ian Shaw EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:21 by James Adam Cooper

» Trouble Life
Ian Shaw EmptyVas. 09 Feb. 2014, 21:13 by Vendég

Ian Shaw EmptyVas. 02 Feb. 2014, 02:24 by Candice Clayton

» Theoriginalsfrpg
Ian Shaw EmptySzomb. 14 Dec. 2013, 00:58 by Vendég

» Brian O'conner - The Outlaw
Ian Shaw EmptyPént. 13 Dec. 2013, 04:06 by Letty Ortiz

Claire Delacroix
Ian Shaw Vote_lcapIan Shaw Voting_barIan Shaw Vote_rcap 
Rosetta Phoenix
Laurent Delacroix
Tero Lahti
Admin
Ian Shaw
Letty Ortiz
Lucille Wise
Kate Donelly
Tia Duvall
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!

Ian Shaw

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Ian Shaw

Ian Shaw

Residence : Mindig más

Ian Shaw Empty
TémanyitásTárgy: Ian Shaw   Ian Shaw EmptySzer. 17 Júl. 2013, 01:46

Ian Shaw*
35. Törvényen kívüliek. Jason Statham.

STUFFS AND THINGS.

HI SWEETHEART, MY NAME IS...

Ian Shaw

I WAS BORN...

1978.augusztus.24. Anglia, London

I LIKE...

1. A kocsim
2. Száguldás
3. Fegyverek
4. Élet

I DON'T LIKE...

1. Rendőrök
2. Jó pofizás
3. Hazugság
4. Vesztés

MY CAR IS A(N)...

Mercedes Benz

HEY! LOOK... I'TS ME.

Szerintem ezt nem kell mondani, elég csak rám nézni, s már tudni is fogod. A gyengébbek kedvéért azért nagyjából elmondom. Szóval akkor kb. 175-180 cm körül van a magasságom, alakom izmos, de nem vagyok az a nagy állat típus. Hajam többnyire nagyon rövid, szinte kopasz. Szemem színe, mint te is láthatod világos barna. Arcomon legtöbbször borosta van. Öltözködési stílusom az alkalomtól függ. Sima hétköznapokon inkább egy farmer és egy ing vagy póló. Kivételes alkalmakkor viszont az öltönyt is elviselem magamon. Inkább a sötét ruhákat kedvelem. Röviden ennyi a külsőmről, szerintem mindent elmondtam, amit tudnod kell.

QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS...

Most ez komoly? Tényleg a belső tulajdonságaimra is kíváncsi vagy? Nagyon meg akarsz ismerni. Nem szeretek erről beszélni, de lásd kivel van dolgod, röviden elmondom. Tényleg csak pár szóban. Akkor essünk is túl rajta. Akik nem ismernek, azok egy agresszív állatnak nézhetnek. Ebben van valami. Hamar átkattan nekem, s akkor bedurvulok, szóval eléggé hirtelen haragú vagyok. Továbbá csendesnek is mondhatnám magam. Mosolyogni nem nagyon szeretek. Néha azért tudok kedves is lenni, bár nem mindenkivel. Általában bunkó vagyok. De én is emberből vagyok, s érzéseim természetesen vannak, csak kordában tartom őket. Hangulatom legtöbbször mogorva, de vannak egész jó napjaim is. Mondtam, hogy rövid leszek. Érd be ennyivel.

YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY!

London.
Bűnös életem egyik legszebb helyszíne.  Ma éjjel, hazai pályán versenyzek, az én Mercedesemmel. Sokan eljöttek a versenyre, s mindenki azt várja, hogy elkezdődjön a futam. A kocsit támasztom, majd egy jelre beülök, s élvezem, ahogy a motor felzúg, s ezzel fokozza az adrenalint a testemben. Magabiztosan ülök a kormánynál, s a megfelelő időzítésre várok, hogy elinduljunk. Nagyon sok szép kocsi van itt, s nagy rá az esély, hogy vesztek. Még egy magabiztos pillantás a nézőkre, s már el is rajtoltunk. Szoros a verseny, hisz mindenki  nyerni jött ide. Elég sokáig voltam a második helyen, viszont én nem szeretek veszteni, tehát valahogy meg kell előznöm az előttem lévőt. Még pár kanyar, s egyenesre jövünk. Ott megelőzöm. Sikerült. Meg nyertem a versenyt. Közben híreket kaptam, mi szerint vérdíjat tűztek ki a fejemre. Ez miért nem lep meg? Mindenki tudja, hogy Ian Shaw nem épp szent ember. Nem lepődtem meg ezen. Gondolom, itt van a versenyen az a fejvadász, aki azért jött, hogy megöljön. Még mielőtt lehetősége lenne megölni, lelépek. Beültem a korom fekete Mercedes Benz autómba, majd el is hajtottam a verseny helyszínéről a nyereségemmel együtt. Meg sem álltam egy kisebb kocsmáig. Hisz valahogy meg kell ünnepelnem a sikert. Nincs is annál jobb érzés, mikor elönti a tested az adrenalin, s a futam végén megkönnyebbülve, s elégedett fejjel szállsz ki a kocsiból, majd büszkén át veszed a megnyert pénzt. Kinyitottam a kocsma nyikorgó ajtaját, majd beléptem rajta. Alig  volt pár ember, s akik voltak azok is mind az asztalon horkoltak. Felhúztam a szemöldököm, majd meg indultam a pult felé.
- Egy whisky-t kérek.
Adtam le a rendelésem a kicsit sem szimpatikus pincérnél, majd mikor megkaptam a kért italom, oda vágtam neki a pénzt, amivel tartoztam. Egy békésnek tűnő asztalt kerestem magamnak. Pár perc keresés után, már meg is találtam. A terem jobb sarkában volt, az ablak mellett. Tökéletes hely. Pont egy ilyen magam fajta alaknak való. Rá pillantottam az órámra, ami szerint már hajnali 3 múlt. Na nem baj. Megiszom az italom, s kerül még egyet a kocsimmal. Imádom azt a járgányt. Bele ittam a bódító italba, majd élveztem, ahogy az alkohol melegsége átjárja az egész testem. Már a részeg fószerek is magukhoz tértek, s elkezdtek kifelé ballagni. Már csak ketten voltunk a kocsmában. Ha a pincért is számolom, akkor hárman. Az egyik alak, aki a velem szemben lévő asztalnál ült, nagyon méregetett engem. Balhét akar? Tőlem meg kaphatja, ha nagyon akarja. Nem volt nagyobb darab mint én. Simán elintézem. Én csak egy pohár italt akartam meginni, de ezek szerint szét kell vernem ezt a büdös kócerájt.
- Mit nézel öreg? Tetszem, vagy mi?
Kérdeztem flegma stílusban, majd  felálltam, s oda vánszorogtam az asztalához.
- Bocs, csak a lányokra bukom.
Szóltam neki a megszokott stílusomban, majd felállt s ütni akart felém. Egy mozdulattal kivédtem az ütést, majd a fejét az asztalba be vertem, majd magam felé állítottam, s eltörtem az orrát.
- Na így packázz egy magam fajta alakkal! Látod, hiába vagy magasabb mint én, azért elintézlek. Viszlát.
Ezzel a mondattal ott hagytam őt, majd kimentem a kocsmából, s elhajtottam az autómmal.

MADE BY SERENA.
Vissza az elejére Go down
Letty Ortiz

Letty Ortiz

Residence : { Los Angeles }
I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }

Ian Shaw Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ian Shaw   Ian Shaw EmptyPént. 19 Júl. 2013, 09:52

Ian Shaw Ip9ijp

Ha valakivel, akkor veled aztán tényleg nem ajánlatos kötözködni. Távol áljon tőlem, hogy pont én tegyem ezt meg.
Very Happy 
Az előtöridben semmi kivetni valót nem találtam, minden benne van aminek kell, és kellőképp megismerhettünk belőle téged is. Aztán csak óvatosan a fejvadászokkal, némelyikük profibb, amint amilyennek látszik.
Nem is ragozom tovább, irány avatart foglalni, aztán pedig a játék!

Vissza az elejére Go down
https://fastandfurious.hungarianforum.com/

Ian Shaw
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• Halálos iramban FRPG • :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek :: Törvényen kívüliek-
Ugrás: