Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!
Posts : 84 Residence : Ian Shaw nyomában Age : 36 I have a(n) : Audi
Tárgy: Rosie's affairs Szomb. 20 Júl. 2013, 02:38
Do you know me...?
Rosie's affairs
Bárkit levesz a lábáról, remek színésznő és egy igazi manipulatív dög. Egy fejvadász. Szívesen játszik a fériakkal, és bárkivel megtalálja a közös hangot. Kaméleon. "Nem vagyok az a barátkozós típus, ritkán engedek bárkit is a bizalmamba." ★ ★★ ★ Ismerlek? Találkoztunk már? Netán rád vadászom? Írd be magad a listára!
Nem egyszer láttalak már köreinkben. A csinos kis pofid könnyen megjegyeztem. Gyakran kitűnsz a tömegből. Kizárt, hogy zsaru lennél, azt messziről kiszagolnám. Nem, tutira nem vagy az. Na de akkor mire fel ez a nagy érdeklődés az autók és a versenyek, na meg persze a versenyzők iránt? Rendesen kíváncsivá teszel, te csaj.
Laurent Delacroix
Posts : 83 Residence : Los Angeles Age : 35 I have a(n) : Ferrari 458 Spider
Amikor eltűztem Miami-ba, hogy bulit szervezzek ott találkoztunk. Rögtön kiszúrtalak. Csinos vagy és szőke. (De legnagyobb sajnálatomra nem buta, aki mindenre vevő!) Nagyon jól éreztem magam és a számod is megvan! Biztos lehetsz benne, hogy hívlak. Megjegyzem az ilyen szép arcot.
James Adam Cooper
Tárgy: Re: Rosie's affairs Kedd 13 Aug. 2013, 02:56
Rosetta & Adam
Bocs, amiért a frászt hoztam rád, de úgy amúgy hobbiból nem nyelek pirulákat! Na meg egyébként is csak ha túúúl zajos a másnap, viszont a jelenlegi igencsak kellemes meglepetésekkel teljes. Láttalak.. az túlzás még hogy ismerlek, de meglátjuk mi lesz belőle! Egy néha zakkant - mindiiig! - és hóbortos firkász ki tudja, talán kerül még az orrod elé, vagy akár a nyomodba!