• Halálos iramban FRPG •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Daniella Smith 2n6bygh Daniella Smith 28u5k5g Daniella Smith 2j4t2yh
Daniella Smith F26cn8 Daniella Smith 2vt1pp0 Daniella Smith 11skqbn
Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A> Daniella Smith A>
LETTY ORTIZ
ProfilPM

JAQUELINE DOMINGUEZ
ProfilPM
» Love Bites
Daniella Smith EmptyHétf. 05 Jan. 2015, 09:30 by Vendég

» REIGN FRPG
Daniella Smith EmptyVas. 28 Szept. 2014, 01:57 by Vendég

» Jövő 50 árnyalata
Daniella Smith EmptyPént. 15 Aug. 2014, 10:14 by Vendég

» Charmedfrpg
Daniella Smith EmptySzomb. 05 Júl. 2014, 03:07 by Vendég

» MIRACULOUS CREATURES RPG
Daniella Smith EmptyKedd 10 Jún. 2014, 04:35 by Vendég

» Vamp-Diaries
Daniella Smith EmptySzomb. 15 Márc. 2014, 08:13 by Vendég

» Játékostárskereső
Daniella Smith EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:45 by Sean Holmes

» Adam vs. Brian
Daniella Smith EmptySzer. 05 Márc. 2014, 14:21 by James Adam Cooper

» Trouble Life
Daniella Smith EmptyVas. 09 Feb. 2014, 21:13 by Vendég

Daniella Smith EmptyVas. 02 Feb. 2014, 02:24 by Candice Clayton

» Theoriginalsfrpg
Daniella Smith EmptySzomb. 14 Dec. 2013, 00:58 by Vendég

» Brian O'conner - The Outlaw
Daniella Smith EmptyPént. 13 Dec. 2013, 04:06 by Letty Ortiz

Claire Delacroix
Daniella Smith Vote_lcapDaniella Smith Voting_barDaniella Smith Vote_rcap 
Rosetta Phoenix
Laurent Delacroix
Tero Lahti
Admin
Ian Shaw
Letty Ortiz
Lucille Wise
Kate Donelly
Tia Duvall
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!

Daniella Smith

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Daniella Smith

Daniella Smith

Daniella Smith Empty
TémanyitásTárgy: Daniella Smith   Daniella Smith EmptyVas. 11 Aug. 2013, 22:01

daniella smith *
22. alvilág tagja. Amber Heard.

STUFFS AND THINGS.

HI SWEETHEART, MY NAME IS...

Karaktered Daniella Rachel Smith

I WAS BORN...

Karaktered London, 1991.02.21.

I LIKE...

•Autók
•Pasik
•Szabadság
•Fagyi

I DON'T LIKE...

•Ha rövid pórázon tartanak
•Taknyos zsepiket
•az ujjatlan garbót
•a hazudozást

MY CAR IS A(N)...

Dodge Viper SRT10

HEY! LOOK... I'TS ME.

Kiskoromban, dagi, szeplős voltam és fogszabályzós, így nem sok önbizalommal léptem be a kamaszkorba és igazából előre rettegtem miatta, de sokakkal ellentétbe , rám jó hatással volt. Megnyúltam, nőiesedtem, a hajam egészséges lett és elkezdtem sminkelni ami sokat dobott a megjelenésemen. Nézzetek rám most. Ha kicsit megeröltetem magamat úgy nézek ki minta a címlapról másztam volna le.
Szeretek mozogni, de egy sportra sem vagyok specializálódva , hanem inkább csak futok vagy elmegyek kondiba minden hétvégén, amikor éppen időm van rá.

QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS...

Mondjuk úgy, hogy nem vagyok egyszerű eset. Lobbanékony és hisztérikus tudok lenni, rosszabb napjaimon, de emellett meg sokaktól hallom, hogy milyen rendes és jófej vagyok.
Persze, ez így is van ,ha kiérdemled, és te is úgy viselkedsz velem mint egy emberrel, nem nézel le és nem ítélsz meg a külsőm alapján, anélkül, hogy kinyitottam volna a számat.
Egyébként könnyen ismerkedek és nincsen problémám az új arcokkal, idegenekkel, sőt néha jól esik valaki olyan társaságában lenni, aki még nem bántott meg.

YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY!

Akkorát csattant az arcom a földön, hogy még az egyik testőre is felszisszent, és inkább elfordult. Másodperceken át homályosan láttam , és zúgott a fülem. Megragadta a karomat és felrántott a földről. A nyakam kissé természetellenes pózban löttyent hátra. Fájt a karom, ahol szorított. Erőteljesen megrázott és kicsit tisztult a kép.
A férfi aki bántalmaz Rodrigo Savan. Egy spanyol drogdíler, aki valószínüleg 20 dollárral lépte át a határt, és amint sikeres lett meg akart szerezni mindent amit csak elért és ezek közé a dolgok közé tartoztam Én magam is. Az apám egy nagyhatalmú maffiózó volt, aki felfogadta Rodrigo-t, hogy egyengesse a pályafutását, de azt, hogy Ő lesz a halála még messze nem sejtette.
Édesanyám belehalt a szülésbe , így az apámnak csak én maradtam. A szeme fénye voltam. Imádtuk egymást. Körülbelül 1 éves voltam amikor Los Angeles-be költöztünk és az apám régi munkája helyett az alvilágba keveredett. A legjobb tulajdonsága az volt, hogy uralni tudta a káoszt és amiatt hamar magas beosztásba került, majd az akkori vezér halála után Ő következett a rangsorba. Én ebből az egészből nem sokat láttam. Nem hozta haza a munkáját, engem pedig őriztetett mert Én voltam az egyetlen olyan dolog amivel el lehetett őt kapni.
Amint jogsit kaptam megkaptam tőle álmaim autóját, a dodge vipert. Sokat utaztam vele, és versenyeztem is, csak apám miatt nem akartam belekeveredni semmibe.
Aztán jött Rodrigo. Az a szakadt nadrágos szerencsétlen kis spanyol előadta az éhezőt, az apám pedig, mint fiú nélküli apa, úgy ragadta magához mint egy cseppnyi friss levegőt. Lassan Én is .... elfogadtam. Fogalmazzunk így mert egyáltalán nem szerettem, és mindig ólálkodott, leskelődött. Ez azért elég nyomasztó volt a saját házunkban.
2 éve volt nálunk Rodrigo és kezdett önállósodni. Annyiszor szóltam apámnak, hogy küldje el a francba, de egész addig nem látta, hogy igazam van , amíg 2012. Június harmadikán a fejéhez nem nyomott egy fegyvert, a szemem láttára ,és lőtte el az agyát.
Rodrigo elfoglalta az apám helyét, és úgy érezte, hogy én is a tulajdona vagyok. Apám bevett szokását, miszerint mindenki, aki tartozott neki kapott egy nyomkövetőt, előszeretettel vette át. Egyik éjjel az egyik őr bejött a szobámba, lefogott és az elkaromba tűvel nyomták fel az apró szerkezetet. Azóta nincs menekvés. Már kétszer szedtem ki magamból, és mindig rájött mielőtt megléptem volna, így nem önként, de az alvilág része maradtam.
Egyébként dekorációnak használ, mert szerinte, nagyobb hatalmat tükröz, ha mellette egy ilyen lány áll és nem csak őrök.
Annyiszor próbált mert hozzám érni, és meggyalázni de fél év alatt egyszersem sikerült neki, azonban azt nem tudom, hogy még mennyi ideig tudom megvédeni magamat tőle, hiszen egyre türelmetlenebb, egyre erőszakosabb, én pedig nem tudok meglépni tőle. Egyedül biztosan nem, viszont segítségem nincs. Lehet, hogy egyik éjjel inkább csak beülök a kocsimba és az első szakadékik hajtok ,hogy vége legyen. Engem nem fog birtokolni, se ő se senki. És annyira unom már ezt az egészet, hogy minden áldott éjjel megver, mert éppen olyan napja van, vagy kapok tőle valamit amit elvár, hogy hordjam/használjam, mert ha Ő ad azt fogadjam el...
Ez most az életem.

MADE BY SERENA.
Vissza az elejére Go down
Letty Ortiz

Letty Ortiz

Residence : { Los Angeles }
I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }

Daniella Smith Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daniella Smith   Daniella Smith EmptyKedd 13 Aug. 2013, 02:52

Daniella Smith Ip9ijp

Az első alvilági tag, akit végre elfogadhatok *.* Reméltem, hogy minél hamarabb bekövetkezik ez a pillanat Smile
Nos, kedves Daniella, először is, meg kell, hogy mondjam, csípem a lobbanékony embereket. Mindemellett az előtörid aztán nem semmi. Nem éppen átlagosak a napjaid, és a szüleidet sem éppen fájdalommentesen vesztetted el. Kívánom, hogy kiszabadulj minél hamarabb Rodrigo karmai közül.
Irány gyorsan avatart foglalni, aztán pedig játszani!

Vissza az elejére Go down
https://fastandfurious.hungarianforum.com/

Daniella Smith
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daniella & Charlton

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• Halálos iramban FRPG • :: Karakterek :: Elfogadott előtörténetek :: Alvilág tagjai-
Ugrás: