Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!
Tárgy: Dávid és az angyalok Pént. 09 Aug. 2013, 06:52
Hey. Szóval ismerlek valahonnan. Előfordulhat, hogy együtt nőttünk fel, lehetsz egy elfeledett rokonom, a régi csajom, egy gyerekkori cimborám, de talán semmi komolyabb nem történt, csak ugyanott vettünk a kocsinkat. Még az is megeshet, hogy a múltam szerves része vagy, esetleg a jövőmé, de ezt mindenképp említsd meg, akár szeretlek, akár utállak. Vagy ha te kedvelsz, illetőleg a halálba kívánsz. Talán előreszaladtam, mert simán lehet, hogy egyszerűen csak leöntöttelek valamivel a bárban és már az egész ki is ment a fejemből. De a tiedből nem - akkor pedig jobb, ha emlékeztetsz rá.
Tárgy: Re: Dávid és az angyalok Pént. 09 Aug. 2013, 10:16
&& Claire Delacroix
David! Az a helyzet, hogy...te vagy az egyik legjobb barátom. Isten tudja már mióta ismerlek, és az csak tetőzi a dolgokat, hogy az osztálytársam vagy. Szabadok vagyunk, mindketten. Sosem ítéltél el semmiért és tudom, hogy benned bízhatok. Nem is emlékszem már, hogyan lettünk ennyire jóban, de a lényeg, hogy...imádlak, és még a titkok sem szakíthatják szét a hármas fogatot.