Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!
Lássuk csak, mit kell rólam tudni. Elég pimasz modorral áldott meg a sor. Visszaszólok, ha arról van szó, és mindig úgy cselekszem, hogy nekem legyen jó. Más baja nem érdekel túlzottan, együttérzés helyett inkább lekezelést kap tőlem az adott illető. Humorom, már ha épp vicces kedvemben vagyok, elég szarkasztikus tud lenni. Nem szeretek a semmiről beszélni, s bár tudom, hogy a többség buta kislánynak gondol, elég jó agyam van. Apuci cserfes kislánya imádja az autókat, így könnyen lehet, hogy egy-egy versenyen összefutsz velem.
♦ FRIENDS ♦
♦ Laurent Delacroix
♦Claire Delacroix
♦ REAL FRIENDS ♦
♦ ENEMIES♦
♦FAMILY♦
Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Vivaldi' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="font-family:'Vivaldi'; cursive; letter-spacing: -1px; font-size: 33px;color:white; text-shadow: 0px 0px 7px black;margin-top: 17px;"> Neved</div> <div style="width: 330px; high: auto; border-left: 3px dotted white; border-right: 3px dotted white; border-radius: 30px;text-align: justify; fon-family: times new roman; font-size: 12px; padding: 10px; text-shadow: 0px 0px 0px white;"> Pár szóban írd le, honnan ismersz, milyen a viszonyod velem! </div></center>
A hozzászólást Lucille Wise összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 10 Aug. 2013, 01:51-kor.
Laurent Delacroix
Posts : 83 Residence : Los Angeles Age : 35 I have a(n) : Ferrari 458 Spider
Egy bárban találkoztunk, mikor józanodni akartam. Eléggé megragadó vagy. Sokat tudsz a kocsikról és ezzel villogsz is. nagyképűnek nem mondanálak, mert a stílusod akár az enyém. A buliból ki nem hagynálak. Megragadsz az ember fejében, mint a legújabb sláger.
Claire Delacroix
Tárgy: Re: Lucille Wise kapcsolatai Pént. 09 Aug. 2013, 10:18
Claire Delacroix
Tudod, elér pocsékul indult a kapcsolatunk. Mégis hogyan jut valakinek az eszébe, hogy egy boltban nyakláncot csempésszen egy másik ember táskájába? El kell ismernem, egészen kreatív vagy. Lényeg a lényeg, nehéz kezdet után kezdem úgy érezni, hogy egész jól kijövünk. Ráadásul...te vagy az egyetlen, akivel megbeszélhetem milyen nyomorúságos is tud lenni néha az, ha kishúg vagy.