Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mind különbözőek vagyunk, máshol élünk, mások a céljaink, de egy közös bennünk. Imádjuk az fullosabbnál fullosabb autókat és eszeveszettül élvezzük a sebességet. Gyere és légy egy közülünk! Indítsd a verdád és hajts, ameddig csak az út tart!
OLDALUNK BEKERÜLT A MAGYARORSZÁGON MŰKÖDŐ SZEREPJÁTÉKOS FÓRUMOK GYŰJTEMÉNYÉBE. FOLYAMATOS AKTIVITÁSUNK MELLETT, SZÁMÍT MÉG, KI KATTINT RÁ A FENTI LINKRE. KÉRLEK SEGÍTS NEKÜNK EZZEL, HOGY A TOPLISTÁN EGYRE ELŐRÉBB KERÜLHESSÜNK, MEG SEM ÁLLVA EGÉSZEN AZ ELSŐ HELYIG!
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Szomb. 17 Aug. 2013, 08:18
Laurent&Kate
A verseny előtt már nem szóltam semmit, a kapaszkodós megjegyzésére is csak bólintottam, de nem tartottam be. Nem szoktam én kapaszkodni, vagy, ha mást nem, a kormányba. De olyankor én vezetek, szóval az alap. Élveztem, ahogy vezet, és meg kell, mondjam, nem rossz! Sőt, van mire büszkének lennie, hisz úgy látom tényleg jó versenyző. A futam nem tartott sokáig, hamar a célba érkeztünk, persze az első helyen. Mindenkit maga mögé sorolt, játszi könnyedséggel. Sajnálom azt a szerencsétlent, aki azt hitte, nyerni fog, ha Laurent is indul. Megjegyzésére felé fordultam, és mosolyára hasonlóan reagáltam - Akkor már megérte eljönnöm. Gratulálok, szép volt. – gratuláltam neki röviden, mégis őszintén.
Laurent Delacroix
Posts : 83 Residence : Los Angeles Age : 35 I have a(n) : Ferrari 458 Spider
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Hétf. 19 Aug. 2013, 00:59
To: Kate
Nem szólt semmit. A kapaszkodós figyelmeztetésemet nem tartotta be. De jól bírta a strapát. Nem tudom, hogy ki volt az a hülye, aki azt hittel, hogy első lesz, de tévedett. Hamar véget ért a verseny és én lettem az első. Majd a kis megjegyzésemen csak mosolygott. -Köszi... akkor... kávé? -néztem rá érdeklődve, de a mosolyom továbbra is szélesen húzódott az arcomon.
Kate Donelly
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Csüt. 22 Aug. 2013, 02:07
Laurent&Kate
Amint beértünk Laurent arcára mosoly ült ki, amit meg is tudok érteni. Jól vezetett, amiért őszinte elismerésem neki. - Aha, még szép. – felelek kérdésére vidámat, bár most jövök rá, hogy este nem is szoktam kávézni. Hm. Mindegy. - A nyereményt azért megvárod? – jut eszembe hirtelen, mielőtt lelépnénk – Vagy ez nem olyan verseny volt? Hát, hiába. Ez Miami, nem tudom a szokásokat. Még otthon is csak épphogy, tekintve, hogy inkább egyedül szoktam száguldozni.
Laurent Delacroix
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Csüt. 22 Aug. 2013, 06:22
Beértem a célba, majd megkérdeztem, hogy áll-e még a kávé. Majd miután válaszolt, akkor jöttem rá, hogy este van. -Várj! Inkább egy ital! -néztem rá mosolyogva remélve, hogy belemegy. -A nyereményt? ma te vagy az én nyereményem... -néztem rá mosolyogva, miközben kacsintottam egyet.
Kate Donelly
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Csüt. 22 Aug. 2013, 07:04
Laurent&Kate
Aha, szóval végül neki is leesett, hogy este van. Jól van, mindketten lassúak vagyunk. Agyilag. - Persze, ez még jobb. – fogadtam el az újabb meghívást egy mosoly kíséretében, ami következő válaszára csak szélesedett. Hát, tud bókolni, az biztos. Tipikus francia. És ez ellen nincs kifogásom. - Kedves. Akkor felőlem mehetünk. Visszamenjek a motoromért? Véletlen sem akarom, hogy kolonc legyek a nyakán, hisz van járművel, utána tudok menni. De vihet is, nekem édesmindegy.
Laurent Delacroix
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Pént. 23 Aug. 2013, 00:39
Leesett, hogy este van és nem kávézgatok este. -Király! -nyugtáztam mosolyogva a dolgot. Szeretek bókolni és jól is megy. -Ne! Elviszlek... tudsz valami jó helyet? -néztem rá mosolyogva. Még sem mondhatom, hogy jöjjön fel hozzánk, mert ha Claire mégis otthon van az szívás.
Kate Donelly
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Pént. 23 Aug. 2013, 05:03
Laurent&Kate
Örülök, hogy örül, tényleg. És még el is visz. Remek. Talán senkinek nem fáj a foga pont az én motoromra, szóval itt merem hagyni. - Köszi. – mosolygok, kérdésére viszont lesütöm a szemem. Nem szoktam elvörösödni, de most sikerült. Ööh, ciki. - Nem, nem igazán. Még nem volt alkalmam bejárni a várost, csak egy munka miatt jöttem ide… Bocsi. –szabadkozok, tőlem nem megszokott módon. Azért remélem, ő ismer valamit. Vagy max keresünk. Vagy legvégső esetben, a szállodában, ahol megszálltam, tuti van pia…
Laurent Delacroix
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Pént. 23 Aug. 2013, 05:24
Király, hogy belement a piálásba és még abba is, hogy elvigyem. Majd mikor láttam, hogy elvörösödik elmosolyodtam. -Az nem jó... én csak másodszor vagyok a városban... nos... akkor hová? -néztem rá még mindig mosolyogva. Legyen valami, mert nem akarok itt ücsörögni a kocsiban. -Keressünk egy helyet?
Kate Donelly
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Pént. 23 Aug. 2013, 05:51
Laurent&Kate
Na basszus, szép. Ő sem ismerős errefelé. Baaasszus! Hát akkor nincs más megoldás… Vagyis de, amit felajánl. De ha egyikőnk sem ismeri a várost, eltévedni se kéne… Mondjuk, biztos van GPS, vagy valami, de… Akkor ez már csak ilyen. - Kereshetünk. Vagy ha nincs jobb ötlet, akkor nem túl messze van a hotel, ahol ebben a pár napban „lakok”. Akár mehetünk oda is… Nem szoktam senkit általában meginvitálni, de végül is az nem az én lakásom. Meg hát most nincs is mit tenni…
Laurent Delacroix
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Szomb. 24 Aug. 2013, 00:44
Nem vagyok valami nagy szakértője Miami-nak, de azért ismertem egy-két helyet. de Kate nem jöhet velem sztriptízbárokba meg idegen csajok szobájába. -Komolyan? Mert nem lenne szerencsés eltévedni... -néztem rá kérdőn egy díjnyertes mosollyal az arcomon. Olyan szépen tudok mosolyogni, hogy olyat a világon más nem tud.
Kate Donelly
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Szomb. 24 Aug. 2013, 00:54
Laurent&Kate
Igen, sejtettem, hogy ez lesz a nyerő ötlet. És igaza van. Semmi humorom a városban kóvályogni, főleg éjszaka. Szeretem a sötétséget meg az éjjeleket, de csak akkor, ha tudom, hol vagyok. És nem csak városilag. - Igen, és tényleg nem. – bólintottam egyetértőn, majd megmondtam neki a szálló címét. - Tudod, merre kell menni? – kérdeztem bizonytalanul. Ha nem, akkor vagy navigálom, vagy helyet cserélünk. Elvégre minden kocsit tudok vezetni.
Laurent Delacroix
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Szomb. 24 Aug. 2013, 02:14
Az utóbbi varáció jobban tetszett. Egy hotelszoba hangulatosabb és ott tuti nem tévedünk el. Mikor elmondta a címet elmosolyodtam. Tudom, hogy hol van, így a kérdésére is magabiztosan tudtam válaszolni. -Igen! Tudom, hogy merre van! -néztem rá mosolyogva, majd száguldottam is a megadott cím felé.
Kate Donelly
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Szomb. 24 Aug. 2013, 02:49
Laurent&Kate
Remek, szóval ezt is megoldottuk. Egy kis iszogatás és beszélgetés jó zárása lesz a napnak és az itt töltött időnek. Holnap délután úgyis megyek haza. Elvileg. Határozott kijelentésére elmosolyodtam, legalább azt a helyet mindketten ismerjük. Haladás. - Frankó. – viszonoztam pillantását, majd az út közben csodáltam Miami csodás fényeit.
Laurent Delacroix
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt! Vas. 25 Aug. 2013, 03:03
Na végre egy olyan cím, amit én is ismerek. De még mennyire! Sok volt "csajom" lakik abban a hotelben. Mikor ezt közöltem ő is közölte, hogy frankó. De aztán megcsörrent a telefonom. Claire keres. beszélni akar velem. csodás. -Ne haragudj, de ezt napolni kell... a húgom. -böktem a kijelzőre, majd hazavittem és száguldottam is haza.
/Köszönöm a játékot, Kate! Bocsi a hirtelen lezárást, de nem tudokm mennyire érek, majd rá és nem akarok hetekig lógni! /
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Kate&Lauren-Hit the gas up to the hilt!