Rosetta Phoenix
Posts : 84 Residence : Ian Shaw nyomában Age : 36 I have a(n) : Audi
| Tárgy: Rosetta Phoenix Kedd 16 Júl. 2013, 22:31 | |
|
Rosetta Phoenix *
| 25. FEJVADÁSZ. ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY. |
STUFFS AND THINGS. HI SWEETHEART, MY NAME IS... Rosetta Phoenix. I WAS BORN... London, Anglia. 1988. április 18. I LIKE... ♣jó zenék ♣Audi ♣Száguldás ♣fegyverek I DON'T LIKE... ♣tenyérbemászó alakok ♣hazugság ♣pókok ♣kudarc MY CAR IS A(N)... Audi S5 Coupe HEY! LOOK... I'TS ME. Szerintem kár lenne ragozni a dolgokat. Aki rámnéz, úgyis látja, hogy milyen vagyok. Nem fogom magamat fényezni, hogy micsoda párduc testem van és hasonlók. Így is tudom, hogy jól nézek ki, hisz rengeteg férfi megfordul utánam az utcán. A hajam hosszú, szőke, általában hullámos. A szemem kék színű. Körülbelül 175 cm magas vagyok. Nem szeretem a cicababás dolgokat, mégha sokan ezt is gondolnák rólam. A divatos ruhák jöhetnek, minél merészebb, annál jobb. A magassarkú pedig szinte alap. QUIET PEOPLE HAVE THE LOUDEST MINDS... Elég kiszámíthatatlan egy nőszemély vagyok, ezt sokan megmondták már. Szinte bárki le tudok venni a lábáról, szeretek másokat manipulálni. Igazán jó színésznő vagyok, bármit el tudok játszani. Lehetek zseni, majd a következő pillanatban a buta szöszi. Igazi kaméleon típus vagyok. Alkalmazkodom a környezetemhez, a beszélgető partnereimhez. Így kell igazán célt érni. A magabiztosság fontos a munkámban. Nem vagyok az a barátkozós típus, ritkán engedek bárkit is a bizalmamba. Szívesen eljátszadozom a férfiakkal, de ezek többnyire csak könnyed flörtölgetések. Persze, mint szerintem minden nő, én is vágyom a szerelemre, az igazira. A játszadozás és a számító viselkedés ezt nem zárja ki. A munkámat profin és hidegvérrel végzem. YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY! London, Anglia. Végre hazatérhettem. Már jó ideje annak, hogy Miami-ban dolgoztam egy német fickó, Alexander Berger mellett. Tolmács vagyok. Ő pedig egy üzletember, akinek szüksége van az angol tudásomra. Beszélek németül, magyarul és egy keveset oroszul, valamint japánul is. Imádom az idegen nyelveket. Mindegyinek meg van a maga sajátos, gyönyörű hangzása. Ha nem lustultam volna el ennyire, akkor biztosan tanulnék még néhányat. Jól lehet keresni vele, de azért mégiscsak van egy másik szenvedélyem is. Ez pedig a fegyverek, a vadászat öröme és izgalma. Leírhatatlan érzés. Ahogy a szenvedély fellángol, amint megpillantod az áldozatot és már csak egy cél van. Hogy megsemmisítsd és eltaposd. A diadalittas mámor aztán elsöprő, mikor győzelmet aratsz. Ez egy verseny a saját démonjaiddal. Szabadságot vettem ki német munkaadómnál, ugyanis a szemem megakadt egy felhíváson. Valakinek elég nagy vérdíjat tűztek ki a fejére a "jó akarók", aminek nem tudtam ellenállni. Az pedig külön vonzó dolog volt, hogy azt állították, a fickó brit területen tartózkodik. Így haza is térhetek. Hazai pályán pedig simán elkapom azt az alakot, majd bezsebelem a pénzt. A cél szentesíti az eszközt. Az első adandó alkalommal utaztam is Londonba, és már itt is álltam a Big Ben előtt. Az óra éjfélt ütött. A toronyóra hangját mindenki felismeri. Sötét volt, az utcán nem mászkált annyi ember, mint amennyi Miami-ban szokott nyüzsögni ilyentájt. Ott más az életfelfogás. Az eső is csendesen szemerkélt. Oh igen, a ködös Albion. Már egészen honvágyam volt. A fickó, akit kerestem, nem tartózkodott itt. De tudtam, hol keressem. Azt mondták róla, hogy szereti a kocsikat és egy-két illegális éjszakai autóversenyen olykor-olykor felbukkan. Londoni lány vagyok, hamar megtaláltam a legalkalmasabb terepet, hogy ma hol lesz ez a nagy felhajtás. Láttam már jó pár versenyt. Már messziről hallottam a motorok duruzsolását, az emberek ujjongását. Tudtam, hogy jó helyen járok. Meg is pillantottam a keresett személyt, a kocsija mellett állt. Egy Mercedes Benz volt a járgány, amitől a győzelmet várta. Itt rögtön lelőhettem volna, de a kíváncsiságom nagyobb volt, mint a pénz utáni vágyam. Tudni akartam, hogy megnyeri-e a versenyt. Beszállt a kocsijába és a hajsza kezdetét is vette. Telefonon lehetett követni az eseményeket. Én is a kijelzőre tapadva figyeltem, hogy mi lesz a végkimenetel. Alaposan zúzták szét egymás verdáit, és a sajátjaikat sem kímélték. Végül az én emberem ért elsőként a célba. Szinte teljesen megfeledkeztem arról, hogy miért is vagyok itt. Magával ragadott a verseny hangulata. Amúgy is imádom a kocsikat, a száguldást. Mire észbe kaptam, a férfi már nem volt ott. Hiába lapult a zsebemben a megtöltött fegyver, hogy majd végzek a fickóval. Elvesztettem a nyomát. Most először fordult elő velem, hogy elbuktam és nem használtam ki az első adandó alkalmat. Dühös voltam magamra, közben pedig még mindig a verseny járt a fejemben. Végignéznék még egy menetet, vagy beülnék valaki mellé. A vezetést nem vállalnám be, de egyszer átélném, mégis milyen lehet 200 felett repeszteni, amikor megszűnik minden, nem marad más csak a sebesség. Ez olyasmi érzés lehet, mint mikor én üldözöm a prédámat. Aki most meglógott előlem, de ezzel még nem végeztem, én ugyanis sosem adom fel. Utálom a kudarcot...
| |
| |
|
Letty Ortiz
Posts : 38 Residence : { Los Angeles } Age : 34 I have a(n) : { 1997 Nissan 240SX }
| Tárgy: Re: Rosetta Phoenix Csüt. 18 Júl. 2013, 08:54 | |
|
Nos Rosetta, be kell valljam, igazi belevaló csajszi vagy. Nem is lehetne másként, ha te is így oda vagy a sebességért és a száguldásért. Azért remélem sosem kerülök annak a bizonyos fegyvernek a kereszttüzébe. Immáron semmi ne tartson vissza, irány avatart foglalni, aztán pedig játékba kezdeni, amint lehet! | |
|